Sestre blizanke, koje su pri rođenju bile razdvojene, ujedinile se nakon 19 godina zahvaljujući videu na TikToku

Svijet

Davno izgubljene blizanke, koje su razdvojili pri rođenju, ponovno su se ujedinile zahvaljujući malo vjerojatnom izvoru — TikToku.

Možda jednako šokantno, priča o njihovom početnom razdvajanju uključuje čak i lanac posvajanja na crnom tržištu, prenosi New York Post.

U studenom 2021., Ano Sartania primila je TikTok video od prijatelja koji je prikazivao ženu s plavom kosom koja joj je šokantno nalikovala. Prijatelj se pitao zašto je Sartania obojila kosu u plavo – na što je zaprepaštena djevojka naglasila da to nije ona. U nadi da će dobiti neke informacije o svojoj misterioznoj dvojnici, Sartania je objavila video na Facebook grupi.

Saznala iznenađujuću istinu
Naravno, njene molitve su uslišane nakon što je prijatelj misteriozne žene – blizanke koja je kasnije identificirana kao Tako Khvitia – primijetio objavu i poslao Sartaniji kontakt podatke. Sestre su konačno stupile u kontakt putem telefona – i tada je Sartania saznala iznenađujuću istinu da je njezina dvojnica zapravo njezina davno izgubljena sestra blizanka.

Otuđene sestre ponovno su se susreli prije dvije godine na mostu Rustaveli u glavnom gradu Gruzije Tbilisiju. ‘Svako ljudsko biće ima svoj vlastiti miris’, rekla je Sartania dok je razmišljala o njihovom ponovnom povezivanju, ‘Kad sam je zagrlila, osjetila sam osjećaj bliskosti. Zatim glas, kao da ste već znali kakav ona glas ima’.

Ponovno okupljanje označilo je vrhunac duge i bizarne sage koja je započela prije 19 godina, 20. lipnja 2002., kada je njihova majka, Aza Shoni, rodila blizanke u malom selu Kirtskhi. Nažalost, zbog nerazjašnjenih porođajnih komplikacija, majka je pala u komu. U međuvremenu, njezin suprug, Gocha Gakharia, s kojim je već imala troje djece, dugo je bio uvjeren da blizanci nisu njegovi i odlučio je ilegalno prodati Ano i Tako obiteljima.

Kao rezultat toga, Ano je otišla živjeti u Tbilisi, dok je Tako otišla 400 km dalje u Zugdidiju – oboje su odrasle nesvjesne postojanja druge. Unatoč tome, poput sestara dvojnica u filmu ‘Zamka za roditelje’ iz 1998., imale su sličan odgoj, a obje su se rano uključile u ples.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy (@_amykhvitia)

Zapravo, u dobi od 11 godina, obje su se sestre natjecale na istom plesnom natjecanju u gradu Tako, gdje su neki članovi publike primijetili jezivu sličnost, ali nitko nije spojio dva i dva. Njihovi su životi nastavili svojim različitim putevima – sve do njihovog radosnog ponovnog susreta desetak godina kasnije.

Danas su nerazdvojne
Unatoč njihovom fizičkom razdvajanju, Ano kaže da je često imala čudne vizije, za koje, retrospektivno, vjeruje da su bile telekinetička veza s njezinom davno izgubljenom blizankom. ‘Uvijek sam imala osjećaj da me netko prati gdje god sam išla. Svaki dan sam imala isti san djevojčice, odjevene u crno, koja mi je postavljala pitanja o mojoj dnevnoj rutini’, rekla je.

Danas su sestre nerazdvojne i često putuju zajedno i rade druge aktivnosti dok nose iste odjevne kombinacije. U nedavnom postu na Instagramu, njih dvije se moglo vidjeti u istim motociklističkim jaknama tijekom putovanja u Leipzig u Njemačkoj, gdje im živi biološka majka. Tamo su otputovali kako bi snimili film o svom životu.

novizivot.net