Mlada mama Sara misteriozno umrla: “Rekla je da je ništa ne boli i za nekoliko minuta više nije bila tu”

Region

Njena smrt je i dalje zagonetka za nas. Mrtvozornik nije mogao da pronađe uzrok smrti”, rekao je otac

Sara Sivens (32) iz Liverpula umrla je nakon što se iznenada srušila na pod u spavaćoj sobi, a njena smrt okarakterisana je kao “misteriozna” jer i dalje ne znaju šta je uzrok.

Njen otac Pol objasnio je da je Hitnu pomoć pozvao iz predostrožnosti, ali da je majka troje dece umrla nekoliko trenutaka nakon što su se medicinski radnici pojavili.

Porodica već dve nedelje željno iščekuje da čuje šta je razlog prerane smrti njihovog člana porodice.

“Njena smrt je i dalje zagonetka za nas. Mrtvozornik nije mogao da pronađe uzrok smrti”, rekao je otac, prenosi Mirror.

“Predali su je patologu. Čuo sam je ranije u kupatilu, nije joj bilo baš dobro, ali nije delovala neobično”, dodao je.

Kada je ušao u sobu, primetio je da Sara leži na podu, ali to mu nije bilo čudno jer se i ranije dešavalo.

“Ušao sam u njenu sobu i ona je ležala na podu, ali mi je rekla da je ništa ne boli. Često je imala grčeve mišica nogu i znali smo po tome što je škrgutala zubima. Nije bilo ništa slično. Izgledala je sasvim normalno. Pozvao sam Hitnu pomoć koja je stigla za 12 minuta”, objasnio je ožalošćeni otac.

Međutim, Sarino stanje se pogoršalo kada je došla Hitna pomoć.

“Ekipa Hitne pomoći je krenula da je pregleda, ali su se odjednom okrenuli prema meni i rekli da je “otišla”. Skamenio sam se”, rekao je Pol.

Otac je rekao da je njegova ćerka bila “jako snažna žena” koja se pre nepunih šest godina oporavila od raka zahvaljujući eksperimentalnom lečenju, ali je u tom procesu izgubila nogu.

Istakao je da je volela da pliva i živela za svoju decu, a za sobom je ostavila 15-godišnju Bruk, 11-godišnju Kortni i dvogodišnjeg Isaka.

Ožalošćeni otac je rekao da mu je najstrašnije da gleda decu koja će rasti bez majke i naveo da ga je devojčica Bruk pitala “kako da plače”.

“Rekla je da želi da plače, ali ne zna kako”, objanio je on.

(Telegraf.rs)