(VIDEO) Bosanka oduševila u hrvatskom Supertalentu: “Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam ko će”

Region

Na pozornicu se vratio i zlatni gumb voditeljskog dua Igora i Frane – svestrana i talentirana 25-godišnja Emina Bajtarević koja je audicijskim nastupom izazvala opće oduševljenje kombinacijom pjevanja i trbuhozborstva. Emina je prvi put nastupila na Supertalentu prije četiri godine, kada se predstavila samo pjevanjem, a u međuvremenu je nadogradila svoj talent i odlučila se vratiti na veliku pozornicu, što je rezultiralo najboljim mogućim ishodom – zlatnim gumbom

Audicija je bila jedno predivno iskustvo, još uvijek je proživljavam. Napokon sam mogla podijeliti taj dio sebe i bila sam stvarno iznenađena koliko je ljudi reklo da je to čudesno i divno. Nisam očekivala toliko pozitivne komentare. Posebno mi je drago što se točka svidjela i Davoru”, komentirala je Emina Bajtarević svoj audicijski nastup.

A ovako je žiri komentirao njezinu polufinalnu izvedbu.

”Jao Emina draga, ne znam da li možeš nadmašiti ovo koliko je ovo bilo sjajno, toliko si inteligentna i sjajna. Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam tko će”, komentirala je Martina.

”Ovo je zlatni gumb, i sad nema veze što ga nisi dobila, to je bilo toliko maestralno, toliko si normalna da to nije normalno, savršenstvo”, dodala je Maja.

”Sviđa mi se koliko si skromna, a zapravo si daleko najveća, ti kad zapjevaš sve stane ”, zaključio je Fabijan.n1info.com