Slika tri sina Marinka Rokvića tera suze na oči: Tajnu čuva ova žena

Region

Sinovi Marinka Rokvića jako liče i veoma su bliski

Nikola Rokvić na turneju po Kanadi pošao je sa svojim bratom Markom, a to je bila prilika da više vremena provedu sa trećim bratom Dariom koji tamo živi. I dok Nikola svojim nastupima puni klubove i pobira sve komplimente, na društvenim mrežama najviše pažnje privlače slike tri kršna, lepa momka, sinovi Marinka Rokvića.

Iako je njihov otac Marinko Rokvić daleke 1980. dobio sina sa tadašnjom partnerkom Milom, Nikola i Marko ga smatraju svojim najrođenijim, a koliko su bliski vidi se i po slikama.

Sinovi Marinka Rokvića ispunili su očev zavet
Dario sa svojom suprugom i decom živi u Kanadi, ali često dolazi u Beograd zbog svoje druge porodice – Nikole i Marka. Naravno, obožava i Slavicu koja je insistirala da svi Marinkovi sinovi stalno budu u kontaktu i rastu kao braća, a čemu su joj svi zahvalni. Ona je znala da su ljubav i porodična sloga najvažniji i da će jednog dana tri brata imati jedni druge i u dobru i uzlu.

Pričalo se da je Slavica koja se za Marinka udala 1985. zahtevala od svog muža da, kada je čula za vanbračno dete, odmah prizna sina što je on učinio kada je Dario imao četiri godine.

Dario je baš kao Nikola i Marko od oca nasledio gen za muziku, ali za sada on samo sluša muziku jer se stidi da peva. Ipak, kao mlađi svirao je klavir nekoliko godina, da kako kaže “usreći mamu”.

Dario je imao lepo detinjstvo u Sarajevu dok se nije zaratilo, a znao je da mu je otac pevač. A onda ga je i upoznao:

– ” Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, zagrlio me je i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina. Tada sam se već malo opustio. Videli smo se još par puta, a posle toga smo majka i ja 1995. otišli za Kanadu” – ispričao je Dario u emisiji “Dok anđeli spavaju” , a sinovi Marinka Rokvića su se zbližili kada je Dario sa ocem proveo sedam dana u Torontu gde je Marinko imao koncert.

– “Marko i Nikola su mi poslali poruku. To je bio naš prvi kontakt. Napisali su mi ‘Ćao, brate’, i ja sam im uzvratio. Tako smo počeli da se dopisujemo. Prvi put smo se videli 2000. godine i baš mi je bilo drago. Jedva sam čekao da ih upoznam”, otkrio je Dario i dodao da je za to zaslužna Slavica:

– “Ona me je povela sa njima na letovanje, zajedno smo išli i na Marinkov novogodišnji nastup. Svaka joj čast, jer neko me ne bi tako prihvatio. Ponosan sam na braću, oni su divni momci, vrlo talentovani. Sve najbolje o njima mislim.”

A da i Nikola i Marko isto osećaju i misle jasno je slikama. Ispod jedne od njih Nikola je napisao:svet-scandal.rs