Legendarna “Loto” devojka Suzana Mančić od danas je zvanično u penziji! 👇👇

Region

Suzana Mančić otišla u penziju: “Primaću minimalac, ali pametno sam ulagala”

Legendarna “loto” devojka Suzana Mančić od danas je zvanično u penziji.

Voditeljka se time pohvalila večeras, kada se pojavila na jednom prestoničkom događaju.

Novopečena penzionerka ipak, čini se da ne stari, pa je i večeras blistala u svetlucavoj kombinaciji, a na viktkom i mladolikom izgledu mogle bi da joj pozavide i duplo mlađe žene.

– Danas sam dobila rešenje o penziji. Svečano objavljujem. Od danas sam penzionerka. Hvala Bogu, to sam čekala. Penzionerske dane planiram da provedem “laganica”. Sa puno uživanja. Ja volim život, volim da putujem, volim muziku. Imaću vremena za sve. Što se iznosa tiče, minimalac za minimalac. Ali, ja sam svih ovih godina pametno ulagala i nemam čega da se bojim.

Suzana je otkrila i koje su joj neispunjene želje.

– Moja neispunjena želja je koncert u Areni. Ljubavi je uvek bilo, brate mili, tačno onoliko koliko je trebalo. Što se prethodne godine tiče, bilo je tragedija, sportskih pobeda. Đoković, Jokić i mnogi mladi su nas obradovali. A, od sledeće želim asfalt u Moštanici, gde se nalazi moja oaza za uživanje. Želim i na krstarenje ponovo, iako sam ove već bila sa prijateljicom jer, znate, sa suprugom su putovanja drugačija jer Simica ne voli more – zaključuje Suzana.(Telegraf.rs)