“Platila je glavom jer nije mogla da bira “oca”… Jadna…”

Region

Rada van sebe zbog stravičnog ubistva male Vanje: “Platila je glavom jer nije mogla da bira “oca”… Jadna…

Srpska estrada se oprašta od male Vanje

Povodom tragičnog slučaja, ubijene četrnaestogodišnjakinje Vanje Gorčevske, ceo region potrešen je ovom vešću, a poslednja informacija je da se za njenu otmicu i ubistvo sumnjiči pet osoba, među kojima je i njen otac. Ocu i još trojici osumnjičenih određen je pritvor do 48 sati, dok se za glavnim osumnjičenim Ljupčom Palevskim Palčom, i dalje traga.

Ovim povodom se oglasila i pevačica Rada Manojlović na društvenoj mreži “X” gde je komentarisala ovaj zločin u kojem je osumnjičen otac devojčice kako bi od njene majke iznudio novac.

– Da otac gurne dete u ruke omičara i ubica… Ovo je tragedija za sve nas, a najviše za njen mladi i bezgrešan život. Počivaj u miru, draga Vanja. Ja ovo ne mogu da verujem, u najgorim filmovima nisam videla, ne mogu ni da zamislim da takvi ljudi postoje! Jadna ona, nije mogla da bira “oca” i zbog toga je platila glavom u svojih 14 godina! Žalost, tuga, nemoć – napisala je Rada na svom profilu.

– Bolesno… Jadna njena duša i njen život. I sama otmica svog deteta zbog para je bolesna pomisao, ali ne mogu da verujem da su je ubili, nemam prave reči za ovu tragediju – nastavila je.

– Otac učestvovao u otmici svoje 14-godišnje ćerke da bi je iskoristio da iznudi novac od bivše žene koja je prodala stan, otmičari se uspaničili kad je krenula potraga za njom i ubili je! Znači, otac učestvovao u otmici i u ubistvu svoje ćerke – nije mogla da se smiri Rada

Podsetimo, nakon sedmodnevne potrage za ubijenom devojčicom, Tužilaštvo je u nedelju 3. decembra saopštilo da je pronađeno beživotno telo devojčice, kao i 74-godišnjeg muškarca, Panča Žežovskog iz Velesa, čiji je nestanak takođe prijavljen, 22. novembra. Oboje su ubijeni.

Analize nakon obdukcije, koje treba da utvrde uzroke nasilne smrti, vreme kada je devojčica umrla u toku i nakon što budu u potpunosti završene biće sačinjen obdukcioni nalaz, koji će sa svim kompletnim podacima i analizama piti predat Osnovnom javnom tužilaštvu Skoplje.

Pored Rade Manojlović oglasile su se javne ličnosti kao što su Ceca, Kaliopi, Tijana Dapčević, Vuk Mob, Igor Jurić, Vojaž, Elena Risteska, Tamara Todevska, Karolina Gočeva i mnogi drugi…

(Telegraf.rs)