Hrabra Alma Hasić preminula u 26. godini, a iza nje ostao suprug i četverogodišnji sin

Region

Nije Voljela Da Priča O Svojoj Bolesti, Imala Je Nekoliko Operacija, Zračenja Čak I Na Živu Ranu: Hrabra Alma Hasić Preminula U 26. Godini, A Iza Nje Ostao Suprug I Četverogodišnji Sin

Nije voljela da priča o svojoj bolesti, imala je nekoliko operacija, zračenja čak i na živu ranu: Hrabra Alma Hasić preminula u 26. godini, a iza nje ostao suprug i četverogodišnji sin

U svojoj 26. godini, nakon hrabre i teške borbe s bolešću, preminula je Alma Hasić. Ova mlada žena, koja se udala 2019. godine i preselila u Norvešku kako bi bila sa svojim suprugom, izgubila je bitku s rakom dojke, tačnije Malignim filoidnim tumorom.

Almina borba protiv ove agresivne bolesti trajala je malo više od godinu dana. Posljednji ispraćaj iz Norveške održan je u petak, a dženaza će biti obavljena u utorak na gradskom mezarju Vlakovo.

Almina sestra Aida Radača nam je pružila kratak uvid u Alminu borbu, opisujući je kao izuzetno hrabru osobu s velikim srcem koja se borila do posljednjeg trenutka. Iako se svjesno suočavala s izuzetno agresivnim rakom koji se širio svakim danom, Alma se odlučila na nekoliko operacija, zračenjima i hemoterapijama, čak i na živu ranu. Otvorenu ranu nosila je godinu dana, ali, nažalost, ni to nije pomoglo.

Ispod u videu, poslušajte kako je tekla cjelokupna borba za život ove mlade i lijepe žene: (senzacija.ba)