„Ona samo što ne zaplače, Željko je ponižava javno“: Jovana Joksimović na ivici suza, a svima koji gledaju snimak je neprijatno VIDEO

Showbizz

Internetom kruži snimak iz jedne emisije u kojoj za stolom sa Harisom Džinovićem sede i muzičar Željko Joksimović i njegova supruga, novinarka i urednica Jovana Joksimović – a gledaoci u komentarima kažu da je i više nego neprijatno videti ovakav prizor.

Komentari sugerišu da su se Jovana i Željko na snimku „zakačili“, kao i da je „Željko javno ponižava“, dok drugi tvrde da je na ivici suza i da je njen suprug „javno ponižava“.

Na snimku, Željko Joksimović povišenim tonom govori Jovani, čini se sarkastično, da se njemu i Harisu obraća „poslovno“, kao da vodi emisiju.

„Ajde malo počni kao da vodiš jutarnji program, sve vreme pričaš kao da vodiš jutarnji program, ajde malo ono, kako ti to ono, dobar dan…“, rekao je Željko.

Jovana se usprotivila, a Haris je, čini se, pokušao da izvuče situaciju.

„Moram da je branim, ako pevamo, logično je da se osobi pojavi neka želja i ona ima pravo na to“, kaže Haris.

„Zašto?“, pita Željko.

Jovana se nasmejala i rekla da im je reakcija ista „već deset godina“.

Snimak je pomalo neprijatan, pišu ljudi u komentarima, koji s jedne strane sažaljevaju voditeljku, a s druge strane, navode da je Željko Joksimović „neprijatan“.

nova.rs