“Nije htela da uzme Alekseja, dale smo joj 500.000 u koverti” Matora iznela šok tvrdnje na račun Anitine majke

Showbizz

“Očigledno me je gledala kao zlatnu koku, zato je bila dobra prema meni toliko”, navela je Jovana

Rijaliti zvezda Jovana Tomić Matora je pred razvodom od svoje supruge Anite Stanojlović.

Njih dve su kao srećan i zaljubljen bračni par ušle u “Elitu”, a onda su isplivale razne informacije, u kojima se pominje čak i prevara, koje su ih navele da se ipak raziđu.

U emotivnom priznanju, Matora je u emisiji govorila o odnosu sa Anitinom porodicom, a posebno je komentarisala njenu majku Angelinu.

– Anita je brisala poruke sa majkom, to mi je bilo jako čudno. Ona ima problema kod kuće pa se istresa na Anitu. ona je meni rekla da je Anita zlo da ne želi nikome dobro, ona menja priču pa hoće da uđe u rijaliti, u dugovima je do guše, ima kredite i onda ona ide i tuži, a nema ‘leba da jede. Eto ja ću da joj dam pare, ne mora ni da me tuži. Ta žena je bila kod mene u kući, u svim emisijama sam je hvalila, uvek sam joj davala pare ako joj zafali… Očigledno me je gledala kao zlatnu koku, zato je bila dobra prema meni toliko – rekla je Matora i dodala:

– Ona samo pravi loše svojoj ćerki ovim tužbama i drugim stvarima. Pravila me je budalom, da ideš da tužiš neke moje drugare… Ona nije htela da uzme Alekseja kad smo ulazile u rijaliti, da joj nismo dali pare ne bi ga ni prihvatila. Dale smo joj 500.000 u koverti. Još kažem da li da joj uplatim na račun, Anita kaže neka, stavila sam joj na sto. Kad god je taj dečko iz zatvora iznervira, ona oplete po Aniti, sve najgore joj govori – navela je Matora, a celo izlaganje poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)