Bh. borac objavio da je sakupljen novac za liječenje njegovog sina!

Region

Bosanskohercegovački MMA borac Selver Mahmić oglasio se na društvenim mrežama gdje je objavio da su veoma brzo prikupljena novčana sredstva za liječenje njegovog sina Omara, kojem je dijagnosticiran tumor.

– Ovim putem bi htio reći da su sredstva za prvu fazu liječenja mog Omara sakupljena, 40.000 dolara. Omar je počeo sa hemoterapijom u Istanbulu i trebao bi ih primati narednih 6 mjeseci.

Ne mogu riječima da opišem i da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji, bili tu sa nama u teškim trenutcima. Šta reći za ljude koji su omogućili mom Omaru liječenje!

Hvala puno svima, mom Maglaju, mojoj BIH, mojoj MMA zajednici i svima ostalima. Uz Allahovu pomoć se nadamo da će Omar izaći kao pobjednik – poručio je Mahmić.

Podsjetimo, njegovom sinu Omaru je dijagnosticiran tumor na mozgu. Nedavno je imao dvije operacije poslije kojih su iscrpljene sve mogućnosti njegovog liječenja u BiH.

Inače, Selver Mahmić je zbog svega morao otkazati svoj nastup na decembarskom događaju Fight Nation Championship (FNC) koji se 16. decembra održava u sarajevskoj Zetri.

Do sada je imao tri profesionalne borbe u MMA karijeri, a ranije se takmičio kao kikbokser.

pressmediabih.com