Severina ljubi bivšeg dečka svoje prijateljice?

Region

Već neko vrijeme šuška se kako Severinu i srpskog producenta Filipa Miletića povezuje nešto više od prijateljstva, a otkako je krenuo show Superstar na RTL-u, gdje dvojac sjedi u žiriju, ta su nagađanja sve glasnija.

Domaća pjevačica i markantni glazbenik druže se privatno i poslovno već više od deset godina, ali nitko nije ostao imun na Severininu izjavu upućenu Filipu za vrijeme live emisije Superstara.

‘Ti si najzgodniji Srbin u Hrvatskoj’
‘Ti si najzgodniji Srbin u Hrvatskoj’, poručila je 51-godišnja pjevačica neočekivano glazbenom producentu i time dodatno zaintrigirala prirodom njihova odnosa. I dok mnogi navijaju da se prijateljstvo ovog dvojca zaista i pretvori u ljubavnu vezu, rijetki se sjećaju kako je Filip svojedobno punio medijske stupce upravo vezom s jednom domaćom glazbenicom.

Naime, sada već davne 2012. godine, Severina je objavila album ‘Dobrodošao u klub’, a jedan od najvećih hitova s istog bio je duet ‘Italiana’ koji je snimila s hrvatskom pjevačicom Anom Bebić. A upravo je Ana u to vrijeme bila u vezi s Miletićem koji je, uzgred rečeno, potpisivao većinu pjesama s navedenog albuma.

Burna veza obilježena prevarom
Ana i Filip u vezi su bili šest godina, a kako su pisali srpski mediji, ista je bila poprilično burna, obilježena prekidima i mirenjima. Jedan od najvećih skandala, kada je riječ o ljubavi ovog dvojca, zbio se upravo 2012. godine kada su se u medijima pojavile informacije kako je srpski producent prevario domaću pjevačicu.

Filip je tada snimljen kako na beogradskim splavovima strasno ljubi nepoznatu plavušu, a unatoč napisima o prekidu, oštro su demantirali isti te svojoj ljubavi dali drugu priliku sve do kobne 2015. godine kada su u konačnici prekinuli.Borak.tv