Nije realno kako sada izgleda Jelena Karleuša, ljudi trljaju oči zbog novih snimaka: “Au, koliko je smršala”

Showbizz

Pokazala je zašto već skoro 30 godina važi za najseksepilniju ženu na javnoj sceni

Pop diva Jelena Karleuša nastupala je u Cirihu, a tom prilikom pokazala je zašto već skoro 30 godina važi za najseksepilniju ženu na javnoj sceni.

Pevačica je izabrala roze brus sa crnim detaljima i prekratku suknjicu koja je istog dezena. Ovu smelu kombinaciju upotunila je crnim raskošnim čizmama.

Jelena nije ostavila ni pripadnike jačeg pola ravnodušnima, pa im je priredila iznenađenje još jednim videom na Instagramu. Opredelila se za crno-zlatni kožni kompletić, u vidu topa i suknjice, koja je ipak bila malo duža, nego ona u Švajcarskoj. Karleuša je izabrala crne kožne čizme, a stajling je upotpunila malom crnom torbicom, crnim naočarima i crnom kožnom jaknom.

JK se svojim odabranim kombinacijama pohvalila putem društvene mreže, gde je za roze komplet izabrala numeru “Mašala”, sa albuma “Alfa”, dok je za crno zlatni stajling odabrala pesmu “Blok”, takođe sa pomenutog albuma.

Komentari su se samo nizali, a neki od njih su: “Izgledaš kao da imaš 20”, “Molim mama..???”, “Au, koliko je smršala”, “Definicija moći”, a ima i onih koji su primetili koliko je diva smršala: “Što si mačko smršala svaka ti čast” , “Što su joj tanke noge”, “Meni se lično vise sviđala punija”, “Izvinite, gde se kupuje ovaj stomak?”…

podsetimo, ekipa Telegrafa je uhvatila Jelenu na aerodromu, kada je doputovala iz Švajcarske gde je imala nastup, bez trunke šminke.

Poznato je da Karleuša ne izlazi iz kuće bez dobre torbe, a ovog puta to je bila poznata Hermes tašna.

Ova crna kožna tašna košta čak 31.060, a imaju je poznate svetske lepotice poput Viktorije Bekam, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan…

(Telegraf.rs)