Kad ćemo se upoznati?”: Lukas se uključio u emisiju i postavio Milici direktno pitanje, njen odgovor je hit

Region

Vrlo smelo i direktno mu je odgovorila

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja danas prodaje svoje intimne slike i snimke na sajtu za odrasle, bila je gost u emisiji “Exkluziv night”.

U jednom trenutku se uključio i pevač Aca Lukas. Folker je spremio zanimljiva pitanja za Milicu, pa je na kraju upitao kada će se upoznati, s obzirom da je, kako je istakao, Dabovićeva “jako intrigantna i interesantna”.

– Da li lakše osvajaš u patikama ili štiklama? – glasilo je prvo pitanje.

– U patikama sam obarala sa nogu. Dres je haljina u kojoj sam se najbolje osećala. Bila sam pokretač svega u timu – odgovorila je bivša košarkašica. Zatim je usledilo i sledeće pitanje…

-Koju moju pesmu najviše pevaš po kući? – upitao je Aca.

– Uopšte ne pevušim po kući – brzo je odgovorila Milica, pa je Lukas na iznenađenje svih postavio Dabovićki vrlo direktno pitanje:

– Pratio sam te kao sjajnu sportiskinju, sad oko tebe stalno neki događaji, kao i oko mene. Možda će neko ovo da shvati pogrešno, ali meni si jako intrigantna i interesantna. Kad ćemo se upoznati, imali bismo o svačemu da pričamo?

– Kakav car. U pravu je, pratim Lukasovu ćerku. Ispratila sam film njegov, ali nisam bila pozvana na premijeru. Ne znam kad ćemo se upoznati – odgovorila je iskreno Milica Dabović.

Da li će do njihovog susreta doći, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)