“Imala sam preko 400 ponuda za brak, ali me ne interesuju. VEĆ 7 GODINA SAM U CELIBATU” Ima 55 godina, izgleda OVAKO – ali muškarci joj opasno zameraju JEDNO

Zanimljivosti

Iako je preplavljena raznovrsnim predlozima za brak, bivša manekenka Fren Sojer (55) iz Bejsingstouka u Engleskoj suočava se s izazovima pronalaženja partnera koji će ceniti njen intelekt, a ne samo fizički izgled. Ova majka dvoje dece, iako je dobila više od 400 prosidbi, nije pronašla onog pravog, suočavajući se s poteškoćama u ljubavi.

Fren traži partnera koji će je prihvatiti u potpunosti, ceneći njen um i lepotu, ali pronalazak kompatibilnog udvarača za nju, bivšu manekenku i nije baš jednostavan zadatak. Iako je na društvenim mrežama zaista progonjena mladićima koji žele da okušaju svoju sreću sa njom, Fren otkriva da je tokom poslednjih nedelja primila na stotine poruka.

Opisujući sebe kao ‘pumu’, Fren ističe da su njeni udvarači često mladići od 18 do 21 godine, željni da ispune svoju fantaziju i budu sa starijom ženom. Iako je preplavljena prosidbama, romantični gestovi njenih obožavalaca ne pružaju joj trenutno zadovoljstvo. Fren naglašava da je, iako ima oko 400 prosidbi od osoba njenih godina, većina udvarača nevešta u komunikaciji na društvenim mrežama.

@storyoffran

#dinnerwithme lol #foryou #oldschool #glamours #cooking #sundayvibes #roastedgarlic

♬ Dinner Music – Jazzy Dinner Party & Dinner Party Vibes

 

Njeno nezadovoljstvo načinom komunikacije dovodi do gubitka pravog poštovanja i međusobnog razumevanja. Uprkos neprijatnim komentarima zbog odbijanja prosidbi i kroz turbulentna vremena poput razvoda, zdravstvenih izazova sina, i moždanog udara pre nekoliko godina, Fran ostaje snažna. Njen čvrst stav prema muškim nepristojnim komentarima pokazuje odlučnost u suočavanju s izazovima.

@storyoffran

#bekindtoyourself #bekind #youareawesome #youareloved #loveyourself #loveyou #foryou #messageforyou

♬ Dear Self – Moonsoulchild

 

Fren, poznata i kao ‘seksi Robin Hud’, prikupila je više od 100.000 evra za dečije dobrotvorne organizacije i inovativnim zavojem za zdravstvo doprinela zajednici. Ova žena s izraženom odlučnošću odbija da je uznemiruju uvredljivi muški komentari, dok ističe važnost slavlja starijih žena koje imaju znanje za preneti.

Neki muškarci imaju izopačene zahteve
Fren prepoznaje da izopačena očekivanja nekih muškaraca putem društvenih mreža doprinose njenim izazovima u ljubavnom životu. Iako smatra da je današnje vreme najpovoljnije za žene njene generacije, Fren odlučuje da ostane u svom sedmogodišnjem celibatu sve dok ne pronađe partnera koji će je poštovati i pružiti ‘pravu’ ljubav kojoj teži. Uprkos mizoginim komentarima upućenim njoj, Fren zadržava nadu.

– I ne razumem zašto se starije žene ne cene jer imaju toliko znanja da prenesu. Šokirana sam, nijedna žena me ne mrzi, sve su to muškarci od 30 godina, baš je podlo. Bilo je i pretnji i ružnih komentara, zaboleo me je prst jer sam morala sve da ih blokiram. Žene sada izazivaju muškarce jer su skupile hrabrost, zaista su nezavisne. Bilo je mnogo muškaraca koji su mi rekli da treba da budem vezana za kuhinju i da ‘znam gde mi je mesto’. Ali šta oni moraju da donesu na sto? – zaključuje Fren.

@storyoffran

#happyfr #foryou #viral #55young #sendinglove #sendinggoodvibes

♬ original sound – StoryOffran

 

zena.blic.rs