Dragana Katić u suzama, ne prihvata da više nema najdraže osobe: „Neprocenjivo je sve što smo imali“

Region

Majka Dragane Katić bila je voditeljki najveća životna podrška, pogotovo kada je postala samohrana majka blizanaca Bojana i Bobana koje je odgajala zajedno sa roditeljima.

Prilično rano Dragana se suočila sa velikim bolom, kada se njena majka naglo razbolela, a ubrzo i napustila ovaj svet, što je voditeljki jako teško palo.

https://grand.nova.rs/nikad-nije-kasno/dragana-katic-u-suzama-ne-prihvata-da-majke-vise-nema/?fbclid=IwAR0tnbOCcgmzxpBcaXEW0ZZRXnCQyhF1iuXX3PvZjBRjd91rzRT55NIYfM8#:~:text=Dragana%20je%20uvek,oslonac%20od%20detinjstva.

Dragana je u više navrata govorila koliko njenoj deci i njoj fali majka i baka, a danas je svoje pratioce na Instagramu rasplakala objavom o ženi koja joj je bila najveća podrška, snaga i motivacija.

–Moja majka bi danas napunila 80 godina. Da je ovde, bila bi ponosna i srećna majka i bajka. Bojanče i ja bismo bili sa njom. Zvali bismo Bobančeta video kolom i ona bi ga pitala da li je jeo, šta je jeo i ako izlazi da obavezno stavi kapu i šal, obuče donju majicu i toplu jaknu da ga vetar ne produva jer u Berlinu uvek duva neki grozan vetar- poručila je Dragana i nastavila:

-Imali bismo veliki ručak sa predjelom, pravom supom, glavnim jelima i naravno tortom od piškota jer Bojanče nju najviše voli. Sedela bi dok mi jedemo i dodavala uz opaske da ne jedemo dovoljno i da Bojanče ne sme da bude vegetarijanac jer bez mesa ne može da se bude zdrav. Nije ovako, ali nas troje je volimo isto i ne zaboravljamo da je neprocenjivo što smo je imali.

Dragana je uvek u javnosti otvoreno govorila o porodici, a nedavno je otkrila koliko joj je značila podrška majke u odgajanju sinova.

– Prošla sam kroz njenu bolest, borila sam se sa svim onim izazovima koje mi je svaki dan nosio, a znala sam da odlazi neko ko mi je tako drag i blizak. Meni je majka bila desna ruka u odgajanju dece i moji sinovi su mnogo bili vezani za nju. Istovremeno sam se borila za njen život i za to da moja deca to prihvate i sa svojom tugom što nam se to dešava -ispričala je jednom prilikom voditeljka.

Voditeljka nikad nije krila da su njeni sinovi takođe teško podneli odlazak bake koja im je bila veliki oslonac od detinjstva.

U prvoj sezoni šoua „Nikad nije kasno“ Dragana Katić se rasplakala na pesmu „Raširi ruke, o majko stara“, a kako je priznala nakon emisije, u tom trenutku setila se svoje voljene majke.

-Žika može da plače, a ja moram da se sudržavam. Ipak, u emisiji nisam mogla da se suzdržm, dala sam sebi oduška i zaplakala sam. Ta pesma me je podsetila na neke moje lične gubitke. Tako je bila otpevana i ja sam počela da plačem -rekla je pre osam godina voditeljka.

grand.nova.rs