MILICA SE VRATILA I OSVOJILA ZLATO! Pojavila se sa novim prezimenom, nisu znali ko je!

Region

Milica se više ne preziva Mandić, ali i dalje joj nema ravne!

Milica Đuričić, devojačko Mandić, dvostruka olimpijska šampionka, napravila je ogorman uspeh u Sarajevu, u konkurenciji do 73 kilograma, jer je savladala takmičarku Aminu Hrvat iz Bosnje i Hercegovine.

“Srećna sam i zadovoljna sto sam se vratila na tatami. I posle porođaja i pauze uspela da se vratim malo u formu i borim se na Balkanskom prvenstvu. Iako je bilo teško pripremati se i boriti se posle toliko vremena, tekvondo će uvek biti moja prva ljubav i drago mi je da se današnji dan ovako završio”, rekla je Milica, a preneo portal “Srpska info”.

Ona je zahvalila svom treneru, Draganu Galetu Joviću, koji je ponovo spremio Milicu za veliki uspeh i ostaje nada da će se Milida i dalje takmičiti. Njen trener Dragan Jović rekao je da se Milica spremila za dva meseca i da se iznenađujuće brzo vratila u formu. “Kao da nije bila na pauzi”, poručio je on. “Ovde je ona bila pravi šok. Niko nije očekivao da će je videti, radila je pod novim prezimenom Đuričić, pa neki nisu ni znali o kome se radi. Jako mi je drago što joj je ovo donelo zadovoljstvo koje joj je sigurno nedostajalo”.

Podsetimo, Milica Mandić porodila se krajem aprila ove godine i rodila je dečaka u braku sa suprugom Markom Đuričićem. Ona je rekla da se povlači iz tekvondoa nakon što je u Pekingu 2021. osvojila zlato i odbranila olimpijski tron osvojen u Riju 2016.

“Sa skoro 30 sam osvojila zlato, mislim da je vreme da malo predahnemo. Nisam spremna na novi ciklus, to nije malo za ženu u borilačkom sportu, koja će imati tad 33-34 godine, vreme je za pauzu, da prvo saberemo utiske”, govorila je Milica, koja je očigledno i dalje spremna da ostvaruje vrhunske rezultate u sportu koji ju je proslavila i koji je ona proslavila.

Originalni članak: Mondo.rs