Paralizirani mladoženja iznenadio mladenku na dan vjenčanja i ostavio je u suzama

Zanimljivosti

Paralizirani mladoženja je ustavši iz svojih invalidskih kolica iznenadio mladenku na dan vjenčanja.

Na internetu postoji bezbroj videa, od kojih su mnogi napravljeni s ciljem da sruše druge ili šire negativnost. Međutim, postoji i mnoštvo videozapisa koji rade upravo suprotno — a ovo je jedan od njih.

Što može biti dirljivije od gledanja kako mladoženja u invalidskim kolicima iznenađuje svoju dragu dok stoji na oltaru za nju?

U videu vidimo mladenku i mladoženju za oltarom. Mladoženja, za kojeg se kaže da je paraliziran, sjedi u invalidskim kolicima… barem tako izgleda u početku. Nakon što su joj rekli da imaju iznenađenje za nju, mladoj su stavili povez na oči.

U međuvremenu, uz pomoć pomoćnika, uspio je privremeno stati na noge. Kada je mladenka otkrila ovo iznenađenje, odmah je počela plakati, a njih dvoje su se zagrlili.

Međutim, Facebook račun koji je podijelio video, navodi da su događaji koji se odvijaju dio izmišljenog skeča, a učinak koji ima događaj na ljude je stvaran.

Svrha skeča je da vam donese onaj topli osjećaj u srce. Stoga uživajte u svakom slučaju i zapamtite da postoje ljudi koji vam pokušavaju uljepšati dan!

Pogledajte ovaj dirljivi skeč trenutka kada mladoženja u invalidskim kolicima stoji pred oltarom:

@hendersondramaclub_nm

Paralyzed Groom surprises bride and stands for the wedding 😭#dramatiktok#feelgood#heartwarmingimnotcryingyouareThis original video was produced by Hendersondramaclubnm, Network Media and Adley

♬ original sound – HendersonDramaClub – HendersonDramaClub

novizivot.net