Marisol svoj 60. rođendan slavi plešući u dekoltiranoj haljini: ‘Ona kao vino, sve bolja i bolja’

Zanimljivosti

Glumicu većina gledatelja pamti po ulozi legendarne Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je prije 27 godina bila nevjerojatno popularna

Erika Buenfil, zvijezda poznate sapunice ‘Marisol’, s velikim osmijehom na licu zasplesala je slaveći svoj 60. rođendan. Glumica je video podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Blistala je u crnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte, a glamuroznom izdanju dodala je i velik srebrne naušnice. Novom objavom na Instagramu oduševila je obožavatelje koji ne mogu vjerovati koliko godina ima.

– Ona kao vino, sve bolja i bolja – napisala je jedna, dok je druga dodala:

– San svake žene je u tim godinama izgledati tako dobro.

Osim čestitki za rođendan i pohvala na račun mladolikog izgleda, Erika je, sudeći po komentarima, mnogima i inspiracija. Ona je samohrana majka, a jednom je prilikom ispričala kako joj je bilo kada ju je tadašnji partner ostavio dok je bila trudna.

Erika je prije 18 godina imala kratku romansu sa sinom bivšeg meksičkog predsjednika, Ernestom Zedillom Jr., iz koje je dobila sina Nicolasa de Jesusa (18).

– Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htjela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije htio tada imati bebu – rekla je glumica jednom prilikom. Dodala je kako je njezina pokojna majka Maria Martha bila razočarana i ljuta jer je znala da Ernesto neće sudjelovati u odrastanju djeteta.

– Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula prije 11 godina, tako da nisam imala ni njezinu pomoć oko sina – rekla je glumica i zaplakala u studiju. Dodala je kako ipak ne bi ništa mijenjala jer sada ima prekrasnog sina koji je njezin veliki zaštitnik.

Podsjetimo, glumicu većina gledatelja pamti po ulozi legendarne Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je prije 27 godina bila nevjerojatno popularna. Svojevremeno je Erika priznala kako joj je ta uloga pomogla i da se izvuče iz teške depresije.

Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak koji je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju prolazi kroz klasičan zaplet i rasplet ‘sapuničarske’ radnje.

24sata