Jovanu Jeremić razmazio 14 godina stariji biznismen: “Svaki dan joj priređuje iznenađenja”

Region

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je u emotivnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom, čiji identitet ne želi da otkriva.

Međutim, izvor blizak voditeljki otkrio je detalje o Jovaninom partner koji joj svakodnevno priređuje iznenađenja.

– Jovana blista od sreće pored novog partnera. On je veoma uspešan, poslovan čovek i svaki dan joj priređuje iznenađenja kako bi joj stavio do znanja koliko je voli – priča izvor.

– Ne želi još uvek da partnera predstavi javnosti, jer on nije čovek iz javnog sveta. Voli da bude van kamera i da svoju intimu zadrži za sebe. Ako dođe do tog trenutka, Jovana će biti vrlo rada da ga pokaže široj javnosti – zaključuje dobro obavešten izvor blizak Jovani za Blic.

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da ima 14 godina starijeg muškarca.

– Upoznala sam jednog lava. Moj sadašnji partner je lav u znaku kao i moj prvi muž. Našla sam dečka, imućan je, ne voli da se slika, stariji je od mene 14 godina… – ispričala je Jovana, a nešto malo kasnije otkrila i da ide na venčanje kod sina od svog partnera.

– Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvek javno da govorim, to je moje pravo – ispričala je ona nedavno u “Premijera vikend specijalu”.

(Telegraf.rs)