Marinko bi bio ponosan: Njegov vanbračni sin ugostio Nikolu i Marka u Kanadi – Sad je jasno ko najviše liči na oca (FOTO)

Region

Nikola Rokvić ovih dana je u Kanadi, gde će pevati našim iseljenicima. Društvo mu prave braća Marko i Dario. To je otkrio i pratiocima na Instagramu, kojima je poslao razglednicu iz dalekog Vankuvera.

Imati jednog brata je blago! Dva bogatstvo!!!”, napisao je popularni pevač uz zajedničku fotografiju, ispod koje se nižu komplimenti: „Nikola, ti si veliki čovek”, „Divni ste, momci”, „Roditelji imaju čime da se ponose”, „Uživajte u bratskoj ljubavi”…

Marinko Rokvić, legendarni pevač folk muzike koji je preminuo pre dve godine, iz braka sa suprugom Slavicom ima Nikolu i Marka. Pre nego što je upoznao njihovu majku, pevač je tokom mladalačke veze sa jednom Milom 1980. godine u Sarajevu dobio sina Darija.

 

Za razliku od nekih kolega, Marinko je bio ponosan na svog vanbračnog sina. Priznao ga je i dao mu svoje prezime. U emisiji „Kad anđeli spavaju” Dario je otkrio kako je izgledalo upoznavanje sa ocem.

“Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, zagrlio me je i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina. Tada sam se već malo opustio”, prisetio se Dario i dodao:

 

“Videli smo se još par puta, a posle toga smo majka i ja otišli za Kanadu”, ispričao je Dario, dodavši da su se ponovo sreli kada je pevač imao koncert u Torontu.

“Tu sam sa njim proveo neko vreme, sedam dana, a te godine su mi i Marko i Nikola poslali poruku. To je bio naš prvi kontakt. Napisali su mi „Ćao, brate”, i ja sam im uzvratio. Tako smo počeli da se dopisujemo. Prvi put smo se videli 2000. godine i baš mi je bilo drago. Jedva sam čekao da ih upoznam”, rekao je Dario.

 

Danas su, uspešan trojac, za šta je najviše zaslužna Slavica Rokvić.

“Ona me je povela sa njima na letovanje, zajedno smo išli i na Marinkov novogodišnji nastup. Svaka joj čast, jer neko me ne bi tako prihvatio. Ponosan sam na braću, oni su divni momci, vrlo talentovani. Sve najbolje o njima mislim”, poručio je Dario.

 

Izvor: hellomagazin.rs