Trojica tukla Milenka na slavi Svetog Jovana “jer nije bio pozvan”: Ovo je pozadina ubistva u Slankamenu

Region

“Milenko je u jednom trenutku pao i nije više mogao da ustane, tada je prevezen u bolnicu u kojoj mu je konstatovana teška povreda kičme”

G. J. (43), D.J. (26) i S. J. (18) iz Novog Slankamena koji su uhapšeni zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom koja je izvršena 9. oktobra tada su, podsetimo, pretukli Milenka L. (68) jer je, kako se nezvanično navelo, došao nepozvan na slavu Svetog Jovana Bogoslova.

“Milenko je, prema njihovim rečima, nepozvan došao na slavu, oni su se svađali sa njim, izbacili napolje gde je počela tuča. Milenko je u jednom trenutku pao i nije više mogao da ustane. Tada je prevezen u bolnicu u kojoj mu je konstatovana teška povreda kičme”, rečeno je za Telegraf

Dvadeset dana od tuče, Milenko je preminuo, a gore navedeni su uhapšeni za ubistvo.

Oglasio se MUP
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su, operativnim radom, rasvetlili tešku telesnu povredu sa smrtnim ishodom izvršenu 9. oktobra i uhapsili G. J. (43), D. J. (26) i S. J. (18) koji se terete za ovo krivično delo.

Sumnja se da su oni, u Novom Slankamenu, fizički napali šezdesetosmogodišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede usled kojih je preminuo nakon dvadeset dana.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.

(Telegraf.rs)