Olja Bećković i Dragan Bjelogrlić najavili tužbe za širenje laži

Region

Povodom informacije koja se pojavila u domaćim tabloidima, a u kojoj se navodi “da je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić tukao i novinarku Olju Bećković”, njih dvoje su navode demantovali i najavili tužbe.

„Povodom informacije koja se pojavila u domaćim tabloidima, a u kojoj se navodi “da je reditelj i glumac Dragan Bjeloglić tukao i novinarku Olju Bećković”, zajednički demantujemo takve netačne i maliciozne navode“, navodi se u saopštenju koje potpisuju Bećković i Bjelogrlić.

„Ne ulazeći u motive za objavljivanje ovakve informacije, obaveštavamo javnost da ćemo svako dalje prenošenje i navođenje ove laži smatrati povredom našeg imena i časti, i da ćemo reagovati shodno zakonskim mogućnostima“, ističu u zajedničkom saopštenju.

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić gostovao je u nedelju u emisiji „Utisak nedelje“, gde je istakao da se okupljeni oko inicijative „ProGlas“ pre svega obraćaju nezadovoljnim građanima u Srbiji. Bjelogrlić je naveo da je aktuelna vlast u tome videla opasnost, a zbog čega su usledili napadi na osnivače „ProGlasa“ i samu tu inicijativu.

nova.rs