Djevojka je promijenila živote čovjeka i njegova tri mala sina koji su živjeli u kombiju. ❤

Zanimljivosti

Djevojka je vidjela oca beskućnika i troje djece kako žive u kombiju pa je odlučila učiniti veliku stvar za njih

Influencerica na društvenim mrežama je iskoristila praćenje tako što je pomogla promijeniti živote čovjeka i njegova tri mala sina koji su živjeli u kombiju.

Platforme društvenih mreža, najčešće, nisu ništa više od podmukle, podle pustoši psovki, podvala, laži i drugog beskorisnog sadržaja. Međutim, kada se pravilno koriste, društvene mreže mogu biti alat za dobro, nešto što može promijeniti smjer i putanju nečijeg cijelog života.

Jackie Gansky ima milijune online pratitelja na platformama kao što su TikTok i Instagram. Kad je mlada žena krajem srpnja ugledala Hugha Murraya i njegova tri dječaka – u dobi od 3, 5 i 6 godina – kako žive u kombiju u parku u Los Angelesu, odlučila je prionuti na posao. Osjećala je potrebu pružiti ruku ljudima u nevolji.

Hugh i njegova djeca u to vrijeme bili beskućnici sedam mjeseci.

Nakon što je vidjela u kakvom su stanju, Jackie se odmah ponudila platiti da Hug i njegova djeca provedu nekoliko noći u motelu. Budući da su nekoliko dana bili u sigurnom okruženju, Jackie je otišla na internet i objasnila situaciju svojim pratiteljima.

Za dva dana sve se promijenilo
Za dva dana Jackie i njezini pratitelji postigli veliki uspjeh. Prikupili su 40.000 dolara za obitelj putem GoFundMe stranice.

Ali nisu bili ni blizu kraja. Pomoć i novčane donacije samo su pristizale. Trenutno prikupljeni novac za Hugha i njegovo troje djece iznosi više od 104.000 dolara.

U poruci na stranici GoFundMe, Jackie piše kako su donacije iskorištene za smještaj, hranu i odjeću.

Osim toga, Jackie je uspjela nabaviti Hughu novi auto nakon što mu se kombi pokvario.

Također, Jackie je u rujnu, zahvaljujući velikodušnosti donatora, četveročlanoj obitelji pronašla stan za koji je plaćala najamninu za cijelu godinu.

Osim toga, zahvaljujući Jackie i dobroti drugih, Hughovo troje djece sada po prvi put u životu ide u školu.

Zaista je zapanjujuće što malo neočekivane dobrote može učiniti u životu nekoga tko se bori i povrijeđen je. Ljudi, unatoč onome što društvene mreže mogu pokazati, još uvijek imaju sposobnost brinuti se za nekoga drugoga. Ljudi još uvijek posjeduju sposobnost pružiti ruku i pomoći bližnjemu.novizivot.net