Nika iz ‘Survivora’ pokazat će je li snalažljiva u kuhinji kao i na poligonu: ‘Ovo je veći izazov!’

Zanimljivosti

Škoro je postavio savršenu ljestvicu za početak tjedna, nisam očekivala da ćemo tako dobro ući u tjedan, rekla je

Dok kandidati emisije ‘Riba na torti’ skupljaju dojmove nakon Škorine odlično osmišljene večere, Nika Rakić, duhovito lice ‘Survivora’, sprema se za svoj veliki dan.

– Škoro je postavio savršenu ljestvicu za početak tjedna, nisam očekivala da ćemo tako dobro ući u tjedan. Ali što je tu je, zato sam ja danas tu da je malo spustim – kroz smijeh najavljuje Nika koja gostima sprema iznenađenje u stilu ‘Survivora’ ne bi li među njima dodatno potaknula natjecateljski duh.

Od maksimalnih 20 ribica, Škoro ih je u prošloj epizodi u svoju mrežu spremio čak 19. Hoće li Nika zaista spustiti ljestvicu, kako najavljuje, ili će ipak ugodno iznenaditi goste, doznat ćemo večeras.

Ova bivša natjecateljica ‘Survivora’, studentica na Kineziološkom fakultetu te privatna i grupna trenerica pokazat će je li u kuhinji jednako vješta kao na ‘Survivor’ poligonima.

– Evo mene u potpuno novom showu koji je duplo veći izazov za mene. Ja sam osoba koja stvarno uživa, guštam u hrani i tamo svjesno doći na drugi kraj svijeta i gladovati tri mjeseca je nešto što stvarno ne znam kako sam došla na tu odluku – priznaje Nika.

Njoj će, kao i ostalim kandidatima, nabavku namirnica za recepte olakšati voditelj Ivan Pažanin od kojega će zatražiti i nekoliko savjeta za kuhanje.

S druge strane, Pažanin će joj jednim neočekivanim zadatkom malo zakomplicirati kuhanje. Koju će nezgodnu namirnicu iz kuverte izvući Nika, ostaje za vidjeti.

Sretna kuverta je u mojim rukama, uopće me nije strah – reći će Nika otvarajući kuvertu, no čim ugleda zadatak promijenit će mišljenje i upitati Pažanina:

– Mogu li ja zamijeniti ovo?

Za kuhanje koje joj slijedi u košaru će spremiti hobotnicu, rajčice, tikvice, peršin, bosiljak, jagode i još pokoju sitnicu, a od tih namirnica spremit će večeru u tri slijeda.

U kuhinji će Nika imati ne jednog, nego čak dva pomagača. Slana jela spremat će uz vještog očuha Damira, dok će joj mlađa sestra Zara spremiti desert. No, vrlo brzo će Nika odlučiti biti pomoćnik svojim pomoćnicima.

24sata