Sestričina poznate glumice umrla u 15. godini od predoziranja

Svijet

Njena porodica je osnovala “GoFundMe” u Sejdinu čast, sa sredstvima koja će biti usmerena na fondaciju Sadie Raine, osnovanu da pomogne tinejdžerima i njihovim porodicama

Nećaka glumice Odrine Petridž, Sejdi, preminula je u 15. godini.

Policija je sada zvanično saopštila da je smrt nastupila usled predoziranja.

Međutim, policija još nije utvrdila način smrti jer se trenutno vodi istraga za moguće krivične prijave. Izvori za TMZ tvrde da policija želi da sazna kako je devojčica došla do narkotika.

– Sejdi je mogla da kupi “Percocet” preko Snepčata, i bio je prošaran fentanilom. Naravno, ako je to slučaj… policajci će raditi na utvrđivanju ko ga je prodao mladoj tinejdžerki i optužbe će verovatno uslediti – rekao je izvor.

Njena porodica je osnovala “GoFundMe” u Sejdinu čast, sa sredstvima koja će biti usmerena na fondaciju Sadie Raine, osnovanu da pomogne tinejdžerima i njihovim porodicama.

Nakon što joj je preminula nećaka, glumica se oglasila putem Instagrama.

– Srce me boli čak i dok pišem ovo. Moja voljena sestričina je sada na nebu. Znam da ovo nije zbogom zauvek, ali je najteže reći zbogom za sada. Nedostajaćeš nam i slavićemo svaki momenat koji smo imali sa tobom. Počivaj u miru, Sej, Sej. Volimo te oduvek i zauvek – napisala je. telegraf.rs