Mreže “gore” zbog objave JK o Đokoviću, spomenula vanzemaljce, Teslu i ispitivanje: “Ja se uopšte ne šalim”

Region

“Ovde vozi nešto drugo”, poručila je ona

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trijumfalno je započeo takmičenje na Mastersu u Torinu.

On je posle više od tri sata igre savladao danskog tenisera Holgera Runea, a spektakl od meča pratila je i Jelena Karleuša koja se potom i oglasila.

– Potvrđuje se moja višegodišnja teorija o ovom čoveku. Dame i gospodo, upoznajte vanzemaljca. Kao i Tesla, prikačen je na neko čudno napajanje, tačnije, možda funkcija nije ovozemaljska (Tesla i on čak i fizički liče) – istakla je ona.

Jelena je pokušala da nađe objašnjenje za Noletovu nesalomivu energiju.

– Dubinka sinergija broja 3, nisam čak ni sigurna da je u potpunosti svestan toga i koliko može time svesno da upravlja, tačnije do kog nivoa. Ono što je sigurno jeste da oseća taj strim i da na instiktivne načine kad oseti potrebu menja njegov otok i pravac (prekid igre, lom reketa, promena ritma) – poručila je ona.

Ipak, ona smatra da je Noletova kontrola nešto što bi čak NASA trebalo da ispituje.

– Vrlo moguće da oseća razlike u protoku energije, na primer u zatvorenom prostoru, na određenoj visini, pa čak i u kontaktu sa drugom osobom, u hrani, mirisu, zvuku… Nivo kontrole svesti (ili podsvesti) je u slučaju ovog čoveka stvar naučnog ispitivanja, stvar za NASA, rekla sam šta sam rekla. Ovde vozi nešto drugo i ja se uopšte ne šalim. I da, čestitam na pobedi – poručila je Jelena.

(Telegraf.rs)