SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KOLIKO DUGO JE CECA BEZ DEČKA! Pevačica Poskočila Od Besa: Šta, Ti Mi Vodiš Evidenciju?! A Onda Se Glasio ON

Showbizz

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KOLIKO DUGO JE CECA BEZ DEČKA! Pevačica poskočila od besa: Šta, ti mi vodiš evidenciju?! A onda se glasio ON

Saša Popović redovno provocira Svetlanu Cecu Ražnatović u “Zvezdama Gradna”, a u poslednjoj epizodi je briljirao izjavom koja je iznervirala i pevačicu, ali i njenog prijatelja i kolegu Dragana Stojkovića Bosanca.Tokom glasanja za kandidate Cecin taster se ‘ukočio’ zbog čega je njen glas stigao nešto kasnije, a onda je reagovao Sale:

– Ceco, stisni to, stisni to! Svetlana, molim te, znam da nemaš dečka već jedno godinu ili dve dana – rekao je Popović, a Ceca Ražnatović mu je uzvratila:

– Šta, ti vodiš evidenciju? – upitala ga je Ceca, na šta je Popović obrazložio kako o svemu kada je reč o „Zvezdama Granda“ mora da vodi računa.

– Od kad nema dečka nekako mi je onemoćala – rekao je Popović, a uz Cecin osmeh Viki je dodala:

– Što je babi milo… – branila je kumu Miljkovićeva.

U debatu se uključio i Dragan Stojković Bosanac koji je rešio da sve razotrkije.

– E moj Popoviću, ti nisi informisan. Ti si zaostao u razvoju. Pa vidiš da sedi stalno oko mene. Ali ne bih o sebi, pa nisam joj ja dečko, nego – rekao je Boske, a Ceca je jednom rečju objasnila:

– Podrška – kratko je dobacila pevačica.

Bosanac je objasnio i da se ovde radi o moći i naglasio uporedio Cecu sa pastrmkom.

– Pa šta je Ceca nego pastrmka. Najbolja. Pastrmka je jedina riba za koju u nauci nije određeno kako pliva i koju brzinu ima. I isključivo je u čistoj vodi. I endemska vrsta je Ceca – objasnio je Bosanac.

(kurir.rs)