MISLILA SAM DA NEĆE BITI MOJE NASLEDNICE, ALI TI SI PREKORAČILA SVE” Ova Balkanska Zvezda Je Gost Kod Prije: Publika Van Sebe

Showbizz

“MISLILA SAM DA NEĆE BITI MOJE NASLEDNICE, ALI TI SI PREKORAČILA SVE” Ova balkanska zvezda je gost kod Prije: Publika van sebe

Aleksandra Prijović upravo drži svoj drugi od tri koncerta u okviru turneje “Od istoka do zapada” u dupke punoj hali “Čair” u Nišu. Nakon prvog bloka pesama i stajlinga koji je oduševio sve prisutne, Aleksandra je započela i drugi deo koncerta.

Drugi deo koncerta Prija je započela jos vrelije nego sam početak: na bini se pojavila u crnom čipkastom trikou i bodiju, koji je do sada i najprovokativniji autfit do sad i nešto na šta nismo navikli kada je ona u pitanju. U jednom trenutku pojavila se pevačicaVesna Zmijanac, koja ju je dirnula emotivnim govorom pred punom halom.

– Da ti kažem, mislila sam da neće biti moje naslednice, ali ti si, ti si prekoračila sve. Želim ti da guraš taman ovoliko koliko ja guram. A sad idemo deco lagano. – rekla je Vesna a Aleksandra je ostavila stariju koleginicu da publici priredi spektakl.

Kurir.rs/ Republika