Liječnik ostao bez supruge nekoliko dana nakon poroda, umrla mu je na rukama

Zanimljivosti

Otac je suočen sa zadatkom da sam odgaja dva dječaka. Oslanja se na svoju vjeru u Boga i podršku svoje obitelji.

Nekoliko dana nakon poroda liječnikova supruga je preminula na njegovim rukama te je postao udovac i samohrani otac dva sina. No i uz bolan ishod, ova priča prati obitelj koja se oslanja na svoju vjeru čak i u najmračnijim vremenima.

Jared Wilson je liječnik, otac i sada udovac. On se suočava sa zadatkom da sam odgaja dva dječaka. Oslanja se na svoju vjeru u Boga i podršku svoje obitelji da ga nose kroz ovo teško vrijeme. Ono što je trebalo biti radosna proslava novog života postaje tragično.

Dr. Jared Wilson i njegova 27-godišnja supruga Caitlyn stigli su 12. prosinca u bolnicu u kojoj on radi u Buffalu, New York, na planiranu indukciju prije nego što se on vratio kući kako bi se brinuo o njihovom jednogodišnjem sinu, Lincolnu. Te noći, anesteziolog se vratio u bolnicu i bio je uvjeren da sve ide “stvarno, jako dobro”.

Tragičan preokret nekoliko dana nakon poroda
Jared je jedva čekao upoznati svog drugog sina Gabriela. Caitlyn je imala trudove satima kada je njezin medicinski tim shvatio da je Gabriel u opasnosti. Pupčana vrpca je bila omotana oko njegova vrata i izlazila je prva. Poznato kao prolaps pupkovine, ovo opasno stanje je opasno po život bebe jer prekida dovod kisika. Liječnici su odmah odveli Caitlyn u operacijsku salu i porodili Gabriela za manje od deset minuta.

“U 2:17 kirurzi su mi se vratili sa slikama datiranim u 2:12 da je Gabriel vani, da je zdrav, da je vrištao, svi su znakovi izgledali dobro. Tako su je u roku od 10 minuta odvezli u operacijsku salu, otvorili je i izvukli bebu”, rekao je Jared.

Dok je Gabriel bio zdrav i ušuškan u očevim rukama, Caitlyn je patila od posljedica hitne operacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Nekoliko dana nakon poroda, mama odlazi u raj
Tijekom sljedećih deset dana nitko nije predvidio Caitlyn smrt. Ipak, Jared je rekao da su komplikacije hitnog carskog reza i trudnoće bile skrivene.

Kako se njezino stanje počelo pogoršavati, Caitynino tijelo počelo je podlijegati upalama, krvnim ugrušcima, opstruktivnom srčanom bloku i sepsi. Jednom su izgubili Caitlyn, ali su je uspjeli oživjeti.

Sljedećeg je dana bila u smrtnoj opasnosti po drugi put kad je njezin suprug ušao u njezinu sobu u posjetu. Kad se Jared vratio u svoju sobu, bila je u takvom stanju tri minute.

To je trenutak zauvijek urezan u njegovo sjećanje jer se Jared samo nekoliko dana nakon poroda oprostio od svoje dragocjene supruge s kojom je bio tri i pol godine u braku. Znao je da je vrijeme da je pusti. Tijelo joj je bilo umorno od borbe. Koliko god srceparajuće bilo pustiti svoju ženu, znao je da njezino tijelo više ne može izdržati.

“Da sam bio tamo u to vrijeme i da sam nosio istu uniformu kao i hrpa drugih doktora, ušao sam u sobu… Isključili su aparate, a onda su otišli dok sam držao Caitlyn. I to je bilo to”, rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sweet Buffalo (@sweetbuffalo716)

Tugovanje s nadom
Dok Jared tuguje zbog gubitka supruge, još uvijek ima nade jer će se jednog dana ponovno ujediniti sa svojom ženom u nebu. U međuvremenu će njegovati uspomenu na nju i učiti njezine sinove tko je ona bila.

Jared je rekao: “Dovoljno je da će to trajati cijeli život, jer koliko god teško bilo odgajati ove dječake kao samohrani otac i liječnik, oni neće poznavati svoju mamu onako kako bi trebali, i neće znati za njezinu ljubav prema njima onako kako bi trebali”, dodao je.

“Ali prava ljubav, koliko god sočno i bajkovito zvučala, stvarna je i apsolutno nadilazi sve granice smrti, života, daljine ili mame, tako da su mi te tri godine dovoljne da živim ostatak svog života s tom spoznajom. I dovoljne da dečki znaju za svoju mamu.”

Iako je Caitlyn otišla sa svijeta, sjećanje na nju nastavit će živjeti kroz njezine sinove i uspomene koje je stvorila s Jaredom.

Sigurno ćemo se moliti za Jareda u ovom teškom trenutku. Molimo se da Bog nastavi tješiti i blagoslivljati Jareda kroz njegovu tugu.

novizivot.net