Brena Otkrila Zašto Je Uvijek Govorila Da Je Filip Njen Sin…

Showbizz

Brena otkrila zašto je uvijek govorila da je Filip njen sin…

Lepa Brena je prihvatila sina Bobe Živojinovića kao svog i, poslije udaje za poznatog tenisera, nikada nije pravila razliku između Filipa i dvoje djece koje je rodila. Kada se Filip oženio Aleksandrom Prijović, na svadbi su bili i njegova majka Zorica Nakić, baš kao i Prijini majka i otac koji su već dugo razvedeni.

Svi su pričali kako je upravo Brena ličnim primjerom pokazala kako se porodica može i mora održati na okupu bez obzira na brakove i razvode.

Filipova majka i ja, baš kao i njegov otac i ja, smo u veoma dobrim odnosima – izjavila je pjevačica u vrijeme kad su Prija i Filip počeli da se zabavljaju.

Tada su bili u epicentru medijske pažnje, pa je bilo i napisa kako se Zorica ljuti na Brenu što kaže da je Filip njen sin.

-Ne vjerujem da bi ona to ikad izgovorila – uzvratila je folk zvijezda.

-Ja sam govorila da je Filip naše dijete samo iz razloga da bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava – kaže Brena.

-Da sam govorila drugačije – znate, to je sin iz Bobanove prve veze, to bi se pretvorilo u nekakvo razdvajanje djece. Djeci treba pružiti stabilnost, ljubav i sigurnost – govori pjevačica uz osmijeh.

-Ja sam se potrudila da mu, kao B mama, pružim – pored njegove majke i oca – ono što djetetu treba. Što sam pružala mojoj djeci, to sam pružala i njemu – zaključuje ona.

Express.ba