Život ide dalje: Lejla Leky nakon 40 dana od smrti sina zakazala svirku

Region

Nakon što je estradu potresla vijest o smrti sina popularne bosanske pjevačice Lejle Leky ona se na društvenoj mreži Facebook oglasila povodom 40 dana od smrti sina. Zahvalila se svima koji je vole i poštuju i koji su joj bili podrška u najtežem periodu u životu.

U objavi je otkrila i kada nastavlja s radom, jer joj je kako kaže veliki broj fanova slao upite vezano za njene nastupe.

– Dragi moji prijatelji. Hvala dragom Allahu dao mi je snage i sabura, prvenstveno da vam se svima zahvalim na upućenim porukama i pozivima. Mnogi su me zvali i pitali da li ću ikada više zapjevati jer mnogo svadbi i veselja u narednoj godini nas čeka. Mom rahmetli sinu Amaru 9. decembra je četeresnica. Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sin, ispratit ću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje, sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene. Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gdje god bih krenula, pa i dušom zapjevala u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom. Tako dragi moji prijatelji neki će me osuđivati, pljuvati, ogovarati. Život ide dalje nikada se neću osvrtati na riječi nebitnih ljudi. Mog sina niko ne može voljeti, žaliti, patiti za njim kao moje srce njegove majke. Tako da dragi moji prijatelji od 15. decembra nastavljam raditi svoj posao. Odraditi svaku svoju svirku za koju sam plaćena, a vi ćete biti moja podrška i utjeha u onome što me zadesilo. Još jednom hvala vam svima na poštovanju i razumijevanju. Vaša Lejla Leky.

Podsjećamo mladi Amar poginuo je na radnom mjestu vozeći autobus.

pressmediabih.com