Upucao ženu, pa je smjestio u automobil i krenuo s njom ka Novom Pazaru: Pakleni plan osujetila policija

Region

S. S. osumnjičen je da je jutros u Novom Pazaru upucao svoju bivšu partnerku. On ju je povrijeđenu nakon ranjavanja ubacio u automobil i krenuo put Novog Pazara. Međutim, novopazarska policija presrela je vozilo u naselju Lukare na pola puta do Novog Pazara i potom njega privela, a ženu odvezla na hirurško odjeljenje.

Prema informacijama do kojih smo došli u naselju Ribariće, koje pripada Opštini Tutin, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je ranjena jedna žena.

Muškarac S. S. upucao je ženu S. R. koja je prema nezvaničnim informacijama njegova bivša vanbračna supruga.

S.S je u S.R ispalio dva metka, a prema prvim saznanjima razlog je preudaja, iako za sada nema zvaničnih informacija o ovom događaju.

„S.S. je došao kolima do kuće u kojoj živi novi izabranik njegove bivše vanbračne partnerke i zatekao je u kući nakon čega ju je ispalio dva hica“, rekao je izvor koji je blizak novopazarskoj policiji.

Kako kažu iz OB Novi Pazae, S.S je nakon što je ranio bivšu partnerku, povrijeđenu ubacio u kola i krenuo put Novog Pazara, međutim, policija iz Novog Pazara, presrela je vozilo u naselju Lukare na pola puta do Novog Pazara, potom njega privela a ženu odvezla na hirurško odjeljenje.

Prema informacijama iz OB Novi Pazar, stanje ranjene S.R je stabilno, konstatovane su joj povrede ramena i koljena.

S.S je prema informacijama iz PU Novi Pazar uhapšen i nađeno je oružje.

Mještani naselja Ribariće su uznemireni nakon jutrašnjeg događaja, ali su srećni jer S.R nije stradala u jutrašnjoj pucnjavi.

Za sada nema zvaničnih informacija o događaju iz naselja Ribariće, očekuje se da će PU Novi Pazar uskoro izaći sa opširnijim informacijama o incidentu koji je potresao Opštinu Tutin i naselje Ribariće, piše Nova.rs.

n1