KRISTINA IMA 23 GODINE, 11 DECE – i ne planira da se zaustavi: Stariji muž MILIONER je podržava, ima gomilu DADILJA, a evo zašto su NA UDARU na mrežama

Zanimljivosti

Mlada mama koja već ima 11 beba nada se da će imati još desetine dece zajedno sa svojim mužem. Kristina Ozturk, 23, živi sa svojim mužem milionerom, vlasnikom hotela Galipom Ozturkom, u primorskom gradu Batumi u bivšoj sovjetskoj republici Gruziji, gde je opraksa korišćenja surogat majke, što Kristina i koristi i planira da koristi, legalna.

I nakon 10 beba, uključujući i onu koju je ova mlada majka rodila prirodnim putem, par je proces sveo na likovnu umetnost. Na društvenim mrežama su spomenuli da žele najmanje 105 dece, ali su kasnije priznali da je taj broj bio šala. Sve potencijalne kandidatkinje za surogat majke prolaze kroz savetovanje i potpisuju zakonske papire pre nego što zatrudne sa decom koja su genetski od Kristine i njenog muža.

Mlada mama, koja je poreklom iz Moskve u Rusiji, bila je samohrana majka kada je odlučila da napravi pauzu u suptropskom raju koji se naziva ‘Las Vegas Crnog mora’.

Sa milionerom je to bila ljubav na prvi pogled
Rekla je da je to bila ljubav na prvi pogled kada je prvog dana tamo upoznala Galipa i opisala ga kao svog “mentora, vodiča i princa iz bajke u jednom”. Sa svoje strane, on je takođe potvrdio da je to bila i ljubav na prvi pogled.

– Tako je lako biti sa njom, uvek ima osmeh na usnama, a istovremeno je stidljiva i tajanstvena. Ona je bila onakva žena kakvu sam oduvek želeo za sebe, nebrušeni dijamant gde sam video kakvo čisto i ljubazno srce ima, rekao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Posle sastanka, stvari između njih su se brzo pokrenule, Kristina je povela svoju ćerku Viku sa sobom i preselila se u Batumi.

Evo zašto imaju toliko dece zajedno
Rekla je da i pored toga što je Galip bio dosta stariji od nje, nema ništa protiv velike porodice, iako je već ima svoju odraslu decu. Par se takođe složio da želi što više dece, ali su bili ambiciozni i brzo su shvatili da njena reproduktivna sposobnost nije dovoljna da ispuni njihove zahteve. Zato su odlučili da se uključe u korišćenje surogat majki, što košta oko 8.000 evra za sve što je potrebno.

– Trenutno imam 10 dece sa najnovijim dodatkom, Olivijom, koja je stigla krajem prošlog meseca. Svoju najstariju ćerku Viku sam sama rodila pre šest godina. Ostala deca su genetski naša od mog muža i mene, ali su ih u stomaku nosili surogati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Na društvenim mrežama su govorili o tome da imaju 105 dece, ali priznaju da je to bio samo nasumičan broj.

– Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali svakako ne planiramo da se zaustavimo na 10. Jednostavno nismo spremni da pričamo o konačnom broju. Sve ima svoje vreme.

“Teže je nego što sam mislila”

Iako je priznala da je teže podići veliku porodicu nego što je pretpostavljala, rekla je da je u početku planirala da ima bebu svake godine pre nego što je saznala za surogat majčinstvo. Surogat majkama se bavi klinika, dok Kristina i Galip prate zdravstvene pokazatelje i određuju plan obroka tokom trudnoće.

Par bira samo mlade žene koje su već imale barem jednu trudnoću i nemaju zavisnosti.

Jedna surogat majka s kojom su sarađivali, je imala problema da se odrekne bebe, ali po zakonu nije imala prava i morala je da je preda.

Gruzija je dozvolila surogat majčinstvo od 1997. sve dok je par koji je u pitanju heteroseksualan i u braku.

Iako još uvek koristi surogate, Kristina nije isključila da i sama rodi druge bebe, ali je rekla da to trenutno nije praktično dok VTO predstavlja veliki napor za njeno telo. Kristina je rekla da ljudi pretpostavljaju da ima armiju dadilja dok živi u životu, ali tvrdi da ona zapravo po ceo dan provodi sa svojom decom, što naravno, mnogi na društvenim mrežama osuđuju.

(Mirror.uk)