Aleksandra Prijović nije završila srednju školu: ‘Ne mogu reći da me nije sramota…’

Region

Iako je pjevačica bila izvrsna učenica u osnovnoj školi pa je čak 2010. godine sudjelovala i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika gdje je ostvarila 50 bodova, čime je zauzela peto mjesto, nije završila srednju školu

Iako pjevačica Aleksandra Prijović (28) nije završila srednju školu, bila je odlična učenica u Osnovnoj školi ‘Dr. Franje Tuđmana’, a u osmom razredu, sudjelovala je i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika.

Nije završila srednju školu
Iako je pjevačica je bila izvrsna učenica u osnovnoj školi pa je čak 2010. godine sudjelovala i u školskom natjecanju iz hrvatskog jezika gdje je ostvarila 50 bodova, čime je zauzela peto mjesto, nije završila srednju školu, prenosi Scena.

Nakon završetka osnovne škole upisala je hotelijersko-turistički smjer u Drugoj srednjoj školi ‘Beli Manastir’, ali završila je tri od četiri razreda.

“Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan učenik. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Jednostavno, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se dogodi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu.

Dosta sam putovala zbog šoua za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu reći da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim završiti školu”, izjavila je pjevačica.

Podsjetimo, Aleksandra je u osnovnoj školi trpjela vršnjačko nasilje upravo iz razloga jer je željela postati pjevačica.

net.hr