Upoznajte Luku Crepuljarevića – pravog seoskog momka i najtraženijeg neženju na Balkanu

Region

Ma ne zna krava gdje sam ja noćas bio, ona hoće da ja njoj u 6 sati ujutro dođem i da ju namirim…”

Od kada je prvi puta gostovao na Prvoj TV, Luka je postao pravi hit na društvenim mrežama, posebno ako u obzir uzmemo životne prioritete današnje mladeži.

Odlučio je napustiti život u velikom gradu te se preseliti u selo Semegnjev kod Čajetine te preuzeti brigu o seoskom imanju koje je naslijedio od bake Cmiljane

Oca je izgubio kada je imao samo 15 godina, a sada, nakon bakine smrti u pitanje je došao opstanak seoskog imanja koje je već godinama u obitelji.

Nakon gostovanja na Prvoj TV Luka je osvojio srca svih gledatelja, a upravo su njegova volja, želja i ljubav prema seoskom načinu života bili zaslužni za to.

“Kad je baba Cmiljana umrla, a meni je tada bilo 15, rekla je kad ja umrem ovdje neće imati tko da zanoći… Kad sam to čuo u meni se prvo stvorila neka panika, a onda sam otišao gore pokosio, pograbljao i probudio se neki patriotizam i odlučio sam da ostanem…” – izjavio je Luka, koji ne krije kako na početku nije sve bilo idealno.

“Moj život na selu je na neki način velika životna škola jer ta stoka jako disciplinira čovjeka. Jer ona hoće na vrijeme da se položi, da se namiri. Na primjer, puno puta mi se desi da izađem navečer u grad. Ma ne zna krava gdje sam ja noćas bio, ona hoće da ja njoj dođem u 6 ujutru da otvorim štalu i da je namirim.”

Nakon ovih izjava Luka je osvojio srca svih gledatelja te postao jedan od glavnih promotora života na selu. Ispred njega su veliki planovi gdje planira čitavu priču transformirati u seoski turizam koji će još više doprinijeti promociji njegovih ideala.

Što se tiče ljubavnog života Luka je još uvijek sam, ali s obzirom na popularnost i broj Inbox poruka koje svakodnevno dobiva sumnjamo da će tako još dugo ostati.

Meni ta djevojka koja će se toga stidjeti ne treba. Ne tražim ni roba koji će sve to da radi, da gleda. Meni treba neko ovako kao ja” – zaključio je jedan intervju ovaj “zlatni mladić”.

Nadamo se da će Luka svojim pogledima na život barem malo utjecati na generaciju koja se odmakla daleko od ovakvog “mindseta” te da će svojim djelima uspjeti dokazati sve prednosti života na selu.

elegant.hr