Prijović Je Na Posljednjem Koncertu U Zetri Nosila Odjevne Kombinacije Vrijedne Više Od 10.000 Eura

Showbizz

Prijović je na posljednjem koncertu u Zetri nosila odjevne kombinacije vrijedne više od 10.000 eura

Odjevne kombinacije Aleksandre Prijović na koncertima u Zetri su privukle pažnju, a za neke od njih je izdvojila pozamašnu cifru.

Na sceni se pojavila i u kožnoj kombinaciji crvene boje koja je hit ove jeseni. Top košta više od 4.000 eura, a mini suknja oko 3.000 eura. Ovi odjevni komadi su također iz kolekcije luksuzne modne kuće Alexander McQueen.

Tokom posljednjeg koncerta u Sarajevu su joj se pridružili Džejla Ramović i Mirza Selimović. Bilo je mnogo onih koji su podržali Aleksandru te pohvalili njen trud, a među njima je bh. režiser Haris Pašović.

“Aleksandra Prijović je jedna mlada žena koja je uspjela ujediniti region i u mjesec i po dana prodati 200.000 karata. Ona je super profesionalac, divna pjevačica, divna mlada žena i divno izgleda. Ona je cijela industrija. S njom dolaze toliki ljudi, ona potroši na zakupe hotela i dvorana. Ljudi iz cijelog regiona dolaze na njene koncerte, spavaju u hotelima, troše pare. Ona pomaže tamo gdje pjeva. Ima veliko iskustvo”, između ostalog je kazao.

Aleksandra će u novembru održati tri koncerta u dvorani Čair u Nišu, a u decembru njih čak pet u Areni Zagreb te dva u dvorani Mejdan u Tuzli

.klix.ba