“DOK SAM ŽIVA NEĆU DA DOPUSTIM DA MOJA UNUKA UPOZNA SVOJU MAJKU”: Kada čuju, svi aplaudiraju na ODLUCI ove žene

Zanimljivosti

Danas vam donosimo neobičnu priču jedne gospođe koja je oduvek maštala da ima ćerku, ali to nije moglo da se desi sve do momenta kada je njen sin dobio dete sa ženom koja nije htela da to dete odgaja. Sticajem oklonosti, stariji par je usvojio svoje unuče i to kao svoje dete, ali sada dolazi do velike porodične drame.

Prenosimo vam njenu ispovest od reči do reči:

“Biološka majka naše ćerke zove se Erika. Pre 11 godina zatrudnela je sa našim sinom. Njih dvoje nisu hteli dete, a moj muž i ja smo tako žudeli za još dece. Zbog toga smo predložili Eriki da rodi dete, a za uzvrat ćemo joj mi dve godine plaćati školovanje istan. I sin i Erika su se složili. Pune dve godine smo o njoj vodili računa.

Ilustracijafoto: Shutterstock
Što se tiče našeg sina, na žalost, sa njim se sve manje čujemo i naši odnosi su zahladneli. Pre nekoliko meseci nas je posetio i rekao da Erika želi da upozna ćerku. U početku smo se složili, ali kasnije smo se predomislili jer je naša ćerka u osetljivom periodu. Već mesecima je anksiozna i smatramo da bi je ovo upoznavanje još više psihički poljuljalo.

Erika sada ima 29 godina, a nedavno je dobila još jedno dete. Ne mogu ni da zamislim kako bi se osećala naša ćerka kada bi znala da je njena biološka majka, koja je tada nije htela – sada ima novo dete i porodicu.

Još jedan problem su Erikini roditelji koji okolo šire neke loše priče o nama i govore kako Erika ima pravo da upozna svoje dete.

Pre tri godine smo imali sličnu situaciju kada nam se Erika javila. Tada smo je nagovarali da sa upoznavanjem saček još malo dok devojčica ne poraste. Tada nije bilo velike drame, ali sada se situacija menja. Svi su na njenoj strani.

Ja više i ne znam šta da radim?!”

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove žene?

radiobalkansehermahala.com