Na licu mjesta poginuli su vozač i suvozač, rođeni 2003. i 2006. godine

Region

Tragedija u Hrvatskoj: Blizu granice u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula dva mladića, a dva su povrijeđena!

Na državnoj cesti Imotski – Vinjani Gornji – granica s BiH, kod zaselka Kutleše u Vinjanima Gornjim, u prvim minutama današnjeg dana dogodila se teška prometna nesreća koja je Imotski zavila u crno.

Izgubljeni su životi dvojice mladih ljudi, dok su dvojica njihovih prijatelja zadobila teške ozljede. Imoćani će pamtiti blagdan Svih svetih upravo i po ovoj tragediji.

Četvorica mladih Imoćana krenula su iz svoga grada prema Posušju u BiH i samo petstotinjak metara prije graničnog prijelaza im se dogodila nesreća. Prema neslužbenim informacijama, vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad automobilom, udario u metalnu ogradu, te sletio s prometnice, nastavio kretanje još pedesetak metara i udario u stari suhozid.

Na licu mjesta poginuli su vozač i suvozač, rođeni 2003. i 2006. godine, dok su teško ozlijeđeni njihovi prijatelji koji su bili na stražnjim sjedalima, rođeni 2005. i 2006..godine.

Vrlo brzo su u Vinjane Gornje stigli pripadnici Postaje granične policije Imotski, djelatnici Hitne medicinske pomoći i četvorica članova Javne vatrogasne postrojbe s dva vozila kako bi pružili pomoć unesrećenima, piše portal Slobodna Dalmacija.

gpmaljevac,com