“BROJANICA KOŠTA 15 EVRA, A IKONA 500” Muđa šokirao izjavom o Ostrogu: “Prvo ti serviraju gde ćeš pare da potrošiš”

Region

Popularni Jutjuber Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa, je u svom podkastu pričao o manastiru Ostrog i cenama u prodavnicama koje se nalaze pored samog manastira i tako šokirao sve izjavom.

Dođeš i imaš ikonu od 1.000 evra, pozlaćenu. Odmah prekoputa toga roditelji se mole da deca ozdrave, prenoće na Ostrogu. Unutra ulaziš, kupuješ brojanicu za 15 evra, kupuješ ikonu za 500 evra. Znači, prvo što ti serviraju nije duh tog svetog mesta. Serviraju ti gde ćeš pare da potrošiš i onda tek ulaziš da vidiš Ostrog – izjavio je Muđa u svom podkastu.

@musicmihailo

mudja, mudja, vrati se na GTA trke bolje je #musicmihailo #foryoupage #foryou #fyp

♬ Hristos Anesti / Христос анести (Христос Воскресе) – Divna Ljubojevic

Na ove Muđine reči nije ostao imun ni tiktoker Mihailo Musić koji je objavio isečak na svom TikTok nalogu i prokomentarisao to što je jutjuber izjavio.

– Kad uđete u manastir Ostrog odmah s leve strane nije prodavnica, nego fontana, a nakon fontane je ulaz u konake ko želi da prenoći u manastiru Ostrog. Nakon ulaza za konak se nalazi prodavnica, tačno je, ali Muđa je komentarisao zašto je ćivot Svetog Vasilija Ostroškog na kraju, ali morate znati da se istorija Ostroga mora pročitati pre nego što se iskomentariše – rekao je Mihailo na početku i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Vuksanovic (@mudja)

Ne kapiram zašto je problem da neko kupi ikonu od 500 evra. Manastir Ostrog se s tim novcem koji zaradi ne razbacuje, već mora da isplati ljude koji su na poslušanju, jer ima dosta ljudi koji su na poslušanju u Ostrogu. Oni moraju da nagrade trud tih ljudi… – rekao je tiktoker između ostalog.

Podsetimo da je Muđa jednom pričao o teškom detinjstvu tokom jednom intervjua,

blic.rs