Evo koliko je Aleksandra Prijović potrošila na smještaj u Sarajevu

Region

Aleksandra Prijović, popularna i uspješna pjevačica, donosi pravu koncertnu poslasticu Sarajevu, priredivši tri uzastopna nastupa u dvorani Zetra. Prvi koncert je zakazan za večeras, a publika će imati priliku da uživa u još dva spektakularna nastupa naredna dva dana.

Za ove nastupe u Sarajevu, Aleksandra je priredila pravi mali vojnički tabor. Uz sebe je povela tim od čak 65 ljudi, većinom iz Beograda.

Neki od njih će biti prisutni na bini, doprinoseći glazbenom spektaklu, dok će drugi raditi na detaljima oko scene, brinući se za izvrstan tok događaja.

Da bi se svi članovi tima osjećali udobno i imali zagarantovan odmor između koncerata, Aleksandra je iznajmila tri autobusa za prevoz ekipe i rezervisala pola hotela u Sarajevu. Samo za smještaj svih članova tima izdvojila je oko 10 hiljada eura (19.558 KM).

Osim članova tima, Aleksandra nije zaboravila na članove porodice. Na ovu koncertnu turneju povela je svog sina Aleksandra, ali svakako tu je i njen suprug, Filip Živojinović, koji aktivno učestvuje u organizaciji, brinući se da sve protekne u savršenom redu.

radiosarajevo.ba