„Poludela je, mnogo joj je krivo“: Ovo je razlog zašto se Nada Topčagić nije pojavila na kao gost na koncertu Lepe Lukić

Zanimljivosti

Lepa Lukić pre par dana održala je solistički koncert u Beogradu.

Pevačica narodne muzike napravila je spektakl za pamćenje kojim je obeležila 56 godina karijere.

Lepu Lukić podržale su brojne kolege koje su prisustvovale koncertu, neke kao gosi, a neke su sa njom delile binu.

Međutim, njena dugogodišnja prijateljica i saradnica Nada Topčagić, koja je trebalo da bude gošća koncerta nije se pojavila, te je na sceni sa Lepom Lukić imesto nje pevala Zorana Mićunović.

Lepa Lukić je za medije otvoreno priznala da je Nada u poslednjem trenutku otkazala dolazak što ju je posebno povredilo.

„Nije mi se ni javila, nego je zadnji dan Miša Mijatović zvao nju i tek onda mu je rekla da ne može da dođe, iako je meni potvrdila pre toga. Pitala sam je je l’ može 22. oktobra, ona je potvrdila. Da sam ja prihvatila da nekome budem gost na koncertu, sve živo bih otkazala, jer sam dala reč. Ali Nada dan pred koncert kaže: ‘U Tivtu sam, idem u Italiju na svadu’, znači, meni je potvrdila, a onda prihvatila i tezgu! Pa koga ja da zovem danas za sutra. Razumem da je preče nekome da uzme pare, nego da dođe kod mene, ali zašto mi je onda potvrdila da će doći? Onda smo zvali Zoranu Mićanović, koja je prelepo otpevala moje dve pesme. Povredila me Nada, ali je volim. Ona zna nešto da lupi, ali je dobra kao čovek“, ispričala je Lepa Lukić.

Ovim povodom oglasio se Zlatko, suprug Nade Topčagić, koji je objasnio kako je došlo do problema.

„Znate kako, Nada jeste prihvatila Lepin poziv i bila je oduševljena. Međutim, mi smo pogodili neku romsku svadbu u Italiji koju su gazde prvo otkazale, pa nekoliko puta menjale datume… i tek nam je par dana pre javljeno da moramo da dođemo baš tog dana kada je zakazan koncert. Nada je poludela, baš joj je krivo… ali šta smo mogli jer smo kaparu uzeli unapred“, objasnio je Zlatko, prenosi „Kurir„.

nova.rs