Gabrijela o vrelom dopisivanju i Samanti: S Ivanovim prijateljem nije bilo ništa, a ona se ne kupa

Zanimljivosti

Kada se vratila kući, prisjetila se kako ju je Vesna dočekala s kamerom i počela joj je držati, kako ističe, moralne prodike

Gabrijela Juraja ‘Ljubav je na selu’ za RTL komentirala je svoj odnos s farmerom Ivanom i njegovu odluku da je izbaci s imanja te se osvrnula na zahlađenje odnosa sa Samantom i prijateljstvo s Tihanom. Također je otkrila kako je krenulo njezino dopisivanje s Miroslavom Dekalićem i prisjetila se njihovog susreta.

– Taj dan smo bili na utakmici i nakon toga smo sjedile s Ivanom i igračima i tamo sam vidjela dečka s kojim sam se dopisivala preko Instagrama prije nekih pet, šest mjeseci. Počeli smo pričati, zezati se i nakon toga smo otišli u kafić svi skupa. Nakon toga smo otišli k Ivanu doma i kako smo on i ja razgovarali i zbližili se, Ivan je nekoliko puta vikao na nas jer više nije bio u centru pozornosti. Kad se četvrti put izvikao na nas, rekao je: ‘Nećete biti tu’. Mi smo rekli: ‘Pa dobro, nećemo’, dignuli smo se i otišli. To je bilo oko jedan, dva ujutro. Vratila sam se oko pola šest u Ivanovu kuću – ispričala je Gabrijela.

Negirala je tvrdnje da je spavala s Ivanovim prijateljem.

– Sva ta situacija kod Ivana. Nije mi dao nikakvu pažnju, a Vesna je stalno skakala po njemu. Njegovi su je prijatelji nazvali bakom i ona je bila uvrijeđena. Potvrdila sam priču koju su započeli svi. Nije ništa bilo s njegovim prijateljem. Vesna je opet htjela završiti s Ivanom u krevetu. Žao mi je ako sam povrijedila Ivana. Govorio mi je od početka da će mi naći nekoga – istaknula je Gabrijela.

Kada se vratila kući, prisjetila se kako ju je Vesna dočekala s kamerom i počela joj je držati, kako ističe, moralne prodike.

– A ona je već tamo na prvom partyju spavala s Ivanom, bili su zajedno u krevetu. Ona je i sama priznala da su ondje imali odnos, a ona meni drži moralne prodike zašto ovo, zašto ono. Ivanu sam se ispričala drugo jutro. Ne znam je li tu ispriku prihvatio ili ne – istaknula je Gabrijela.

Gabrijela je otkrila kako je upoznala Miroslava i otkrila detalje njihovog dopisivanja.

– Vidjeli smo se sasvim slučajno kad smo išli na snimanje ‘Ljubav je na selu’. Ja kad sam njega vidjela, odmah mi se svidio bez da smo riječi prozborili. Pogledi su nam se sreli i cijeli dan nisam imala mira i javila sam mu se. Počeli smo pričati i čuli smo se i kad sam otišla na Ivanovu farmu. Doznao je sve što se dogodilo kod Ivana. Uvijek smo jedno drugome bili potpora. Nije me osudio zbog ovog kod Ivana. Rekao je: ‘Što je bilo, bilo je’. Jedina je osoba koja me nije osudila. S druge strane, nisam ja Ivanu ništa ni kriva. Nismo cura i dečko, nismo vjenčani da bih mu trebala biti vjerna. To ako sam ja kod njega na farmi, ne znači ne znam što. Nije ni on meni posvetio pet minuta pažnje i mogu raditi što želim i ne moram nikome odgovarati za to – ispričala je.

Njezin odnos sa Samantom joj također nije odgovarao.

– Slušala sam stalno njezine uvrede. Ostala sam u kući s njom i Vesnom koja je dolazila do mene ogovarati Samantu pa onda k Samanti ogovarati mene – rekla je ispričala je Gabrijela pa dodala:

– Meni nije donijela pomutnju jer sam htjela izaći van. Donijela je lošu energiju jer smo svi imali neki odnos. Ja sam se, mislim treći dan, distancirala od Samante, ali samo zato jer sam primijetila da se ne tušira i ne drži do sebe.

24sata