Razvela se Zvezda Granda, pa se vratila na scenu: “Muškarci, više nisam udata”

Showbizz

“Ne mogu da kažem da nisam zaljubljena, ali koga zmija ujede i guštera se plaši”, istakla je lepa Valentina

Takmičarka Zvezda Granda, Valentina Cvetković nikad iskrenije progovorila je o svom privatnom životu i ogolila dušu o razvodu.

Lepa Valentina je ponovo okušala sreću u muzičkom takmičenju, a sudeći po komentarima žirija u Valentininom slučaju važi ona čuvena „treća sreća“.

– Dobila sam pozitivan komentar od Marije Šerifović, što je vau, nisam nikad do sad, tako da sam ja prezadovoljna. Generalno ne strahujem, ali se uvek pitam šta će mi Bosanac i Marija reći, a Marija me je sad prvi put pohvalila. Popriličan uspeh! – priznala je Valentina kroz smeh.

Valentina je govorila i o svojim koleginicama, ali i razvodu.

– Ne znam kakve su ostale devojke, ali verujem da je tako! (smeh) Inače ja imam 33 godine, a žiri je napisao 31. Mada osećam se kao da imam 15, meni taman! (smeh) Bila sam udata, ali više nisam. Sad sam slobodna, muškarciii! Šalim se, slobodna sam i ovako mi je lepo. Ne mogu da kažem da nisam zaljubljena, ali koga zmija ujede i guštera se plaši – priznala je takmičarka za “Grandonline”.

S obzirom da živi u Beču, Valentija priznaje da je njen tempo života pomalo ubrzan, ali kako tvrdi sa tim se odlično nosi.

– Pa uspevam sve da balansiram sve pritom radim svakog vikenda, ali pošto živim u Beču to mi je malo naporno. Svakako mi je trenutni prioritet takmičenje. Želim da se pokažem u najboljem svetlu pa ćemo videti dalje – istakla je Valentina.

(Telegraf.rs)