Dva brata preminula u razmaku od 6 sati: Srce mlađeg brata nije izdržalo smrt starijeg

Svijet

Dva brata, 38 i 32 godine, preminula su u razmaku od šest sati, nakon što je stariji izdahnuo nakon višednevne borbe za život.

Kako prenose grčki mediji, nakon što je saznao što se dogodilo njegovom rođenom bratu, mlađi je doživio srčani udar, od čega je i sam preminuo.

Nezapamćena tragedija dogodila se u Solunu kada su u razmaku od samo šest sati umrli Theodoris (38) i njegov mlađi brat (32). Stariji brat doživio je prometnu nesreću vozeći motor, nakon čega je nekoliko dana bio u bolnici na liječenju.

Preminuli u razmaku od šest sati

Nakon prebacivanja na rehabilitaciju, Teodorisu je naglo pozlilo, a samo dan i pol kasnije, 9. lipnja, preminuo je od plućne embolije. Ranije istog dana liječnik je nazvao njegova mlađeg brata i obavijestio ga o pogoršanju njegovog zdravstvenog stanja. Međutim, tu tragedija za oca Georgosa nije završila. Čim je saznao da je ostao bez jednog sina, šest sati kasnije drugi je preminuo od infarkta miokarda.

“Dvoje moje djece otišlo je s razlikom od šest sati. Starije je doživjelo prometnu nesreću s motorom i nakon nekog vremena je otišao. A drugo nije moglo izdržati bolove. Bio je uzrujan, jako tužan i izvan sebe, njegovo srce nije izdržalo. I ja sam izgubio ženu od raka prije 28 godina i sad sam sam. Ovi dečki su mi bili oslonac. Nemam nikoga. Samo mi je brat ostao. Što reći? Moja djeca bili su cvijeće. Nisu imali nikakvih zdravstvenih problema. Ne mogu vjerovati”, rekao je u šoku.

Slomila ga je tuga za bratom

Za grčke medije je govorio i stric mladića, Vasili, koji je naveo kako su braća bila jako povezana.

“Dijelili su veliku ljubav i slabost jedno prema drugom. Bili su jako draga djeca, duševna. Uvijek su bili jedno uz drugo u svemu. Stariji je slomio nogu u prometnoj nesreći, ostao je u bolnici deset dana, obavljene su operacije nogu i prebačen je u rehabilitacijski centar. Preminuo je od plućne embolije dan nakon transporta.

Brata su mu izveli iz rehabilitacije, a mlađeg su pozvali da dođe i rekli mu da je umro. Naljutio se, naživcirao i rekao prijateljima koji su bili s njim da mu se vrti u glavi i da je pao. Došla je hitna pomoć, pokušala ga reanimirati i odvezla u bolnicu. Ali na putu nije izdržao i otišao je. Nisu preživjeli”, rekao je izbezumljen od boli.

titox.net