Beba se prvi put smije nakon dvije operacije srca i moždanog udara

Uncategorized

Theodore Nelson došao je na svijet s “pola” srca. Pogledajte kako se predivno smije nakon dvije operacije srca i moždanog udara.

Šestomjesečni dječak je cijeli život proveo u bolnici. Dok Teddyjeva snaga nadahnjuje njegove roditelje, Michaela i Alexandriju, svaki dan, njegova pobjeda u bolnici natjerala ih je da glasno kliču.

Teddy je rođen sa sindromom hipoplastičnog lijevog srca i podvrgnut je prvoj operaciji samo 15 minuta nakon što ga je Alexandria rodila.

Tako je započela njegova teška zdravstvena bitka. Suočio se s nekoliko poteškoća, uključujući probleme sa žučnim mjehurom, povećanom jetrom i kolapsom pluća. Dok njegova obitelj živi u Buffalu, New York, maleni nije bio nigdje izvan dječje bolnice u Pittsburghu.

Moždani udar
Da stvar bude gora, kada je Teddy imao drugu operaciju, doživio je moždani udar. Njegova obitelj nije znala što bi to značilo za njegovu budućnost i pitala se hoće li ikada dosegnuti tipične prekretnice za bebe.

“Nismo bili sigurni da u mozgu postoje veze koje bi omogućile pojavu osmijeha na njegovom licu”, rekla je majka Alexandria . Ali onda je njezin sinčić zaprepastio sve, dajući njegovoj mami “veliki tračak nade”.

Dječačić se pred roditeljima i četverogodišnjom sestrom prvi put nasmijao! Pogledajte u videu u nastavku.

“Rad na tradicionalnim razvojnim prekretnicama s ‘pola srca’ je poput penjanja na Mount Everest protiv svih nepovoljnih uvjeta koji postoje”, kasnije je napisala Alexandria. “Skakala sam od sreće, glasno sam klicala, plakala sam suze radosnice i puno sam zahvaljivala Bogu … sve to dok sam ponosno stajala pored naše bebe na tom vrhu planine!”

Pred Teddyjem je još puno toga što mora proći, ali njegovi roditelji vjeruju u taj ljupki smiješak.

Smij se, dragi dječače! Svi navijamo za tebe! Neka te Bog blagoslovi dugim i lijepim životom!

novizivot.net