Stižu božićne serije! Tim Allen se vraća liku Djeda Mraza u novoj sezoni Disneyjevog nastavka…

Showbizz

Popularni glumac još će jednom obući crveno odijelo i vratiti se liku ‘vladara’ Sjevernog pola, kojeg je prvi put utjelovio još 1994.

Božićni filmovi i serije polako se uvlače u domove, a Tim Allen (70), zvijezda 1990-ih vraća se u mnogima omiljenu ulogu, onu Djeda Mraza. U drugoj sezoni ‘Santa Clauses’ izazov će mu predstaviti Eric Stonestreet koji će utjeloviti ‘Ludog Djeda’ koji je upravljao Sjevernim polom u 14. stoljeću te će pobuniti protiv Allenovog lika, Scotta Calvina, koji trenutno vlada.

Uz to, serija će se fokusirati na pokušaje Scotta Calvina u kojima se trudi podučiti sina Cala (Austin Kane) potrebnim vještinama za preuzimanje Sjevernog pola. Pridružit će im se zvijezde kao što su Elizabeth Allen-Dick, Devin Bright, Gabriel Iglesias te Tracy Morgan koji će glumiti Uskršnjeg zeca.

Televizijska serija ‘The Santa Clauses’ nastavak je franšize ‘Santa Clause’, Čiji je prvi film objavljen još 1994. godine, 2002. i 2006. godine uslijedili su i nastavci koje su generacije pratile pred televizorom za božićne praznike. Nova sezona prikazivat će se na platformi Disney+ od 8. studenog.

24sata