RADE IMA 60 GODINA I NEVIN JE! Nikad ženu NIJE TAKAO, a sad je rešio da se OŽENI: Pristao bi na bilo koju, ali je jedna želja POSEBNO ŠOKANTNA

Region

Rade Milinović iz Busovače ima 60 godina živi sam u selu, a široj javnosti postao je poznat kada mu je bila potrebna pomoć da sredi kupatilo, a sada želi da pronađe i ženu

Iako imao 60 godina Rade Milinović tvrdi da nikada nije pipnuo ženu, a sada kada je sredio uslove za život, želi i da se oženi.

Svoju srodnu dušu odlučio je da potraži na instagramu. Ostavio je ženama broj telefona na koji mogu da mu se jave ako žele da se udaju za njega.

Kaže da bi pristao na bilo koju, ima i zahteve kakva supruga treba da bude. Rade kaže da preferira crnke, tridesetogodinjakinje i verne.

– Sad mi je došlo da se ženim. Godine lete… Tražim mladu, neka se javi. Samo nek je žena, našao sam i kumu. Ona je obećala. Želja me vuče da se oženim. Zamislio sam finu, malu, crnu, 30 godina … Eto da je mlađa. Neće me ostaviti. Imam penziju, kuću, samo mi žena treba, kakva bilo. Samo nek je žena – kaže Rade.

Ni vera, ni nacija nisu bitne, a ne smetaju mu ni deca.

Voleo bih sa njom popiti kafu ujutru, da imam društvo, da ne pijem kafu sam – kaže Rade.

blic.rs