BIJELI KOVČEG BEZ VIJENACA: Potresan govor majke nastradalog Davida na sahrani (VIDEO)

Region

RODBINA i prijatelji došli su na posljednji ispraćaj Davida Bojića (24) iz Banjaluke, a bijeli kovčeg do grobnog mjesta nosili su Davidove kolege policajci.

Na sahrani nije bilo vijenaca, jer je to bila želja njegove sestre Nikoline. Samo je po neko u ruci držao bijelu ružu.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u subotu u Banjaluci, na licu mjesta poginuo je Mladen Malić, a David Bojić je teško povrijeđen. Bojić je od težine povreda preminuo dva dana kasnije.

Dirljiv govor na Davidovom posljednjem ispraćaju održala je njegova majka. Kaže da su im posljednji dani bili najduži u životu, ali je postojala nada da će njihov borac pobijediti. Njihovo svjetlo, njihov pokretač…

– U ovih par najdužih dana spoznali smo nešto veliko i posebno, a to je zapravo da nismo znali da je naš David u svom malom životu od 24 godine živio jedan veliki život. Volio je ovo nebo, volio je ovaj grad, ove ljude i nikada nije razumio kako neko može biti sretan tamo negdje kada nije među svojima – rekla je majka.

Kaže da se David radovao svakom danu, bio pun empatije, volio da sasluša.

Majka je svima poručila da se manu motora jer su to opasne zvjeri.

U stravičnom sudaru su učestvovali “škoda fabija” koju je vozila Božana D. (46) iz Banjaluke, motor “jamaha” na kojem su se nalazili nastradali mladići.

(Aloonlajn)