VIDEO Piksijeva erupcija emocija nakon pobede nad Crnom Gorom: Pogledajte reakciju koja se nije videla na televiziji

Region

Srbija je pobedom protiv Crne Gore sa 3:1 došla nadomak plasmana na Evropsko prvenstvo, neophodno je još samo da se upiše trijumf protiv Bugarske u poslednjem kolu kvalifikacija.

Ipak, ukoliko pitate selektora Dragana Stojkovića Piksija Srbija je već u trećem šeširu na žrebu za Evropsko prvenstvo koji je na programu 2. decembra u Hamburgu. Kada pogledate to iz njegove perspektive onda i postaje jasno zbog čega je onako emotivno reagovao po završetku utakmice protiv Crne Gore.

Srbiji je bio neophodan trijumf kako bi sve držala u svojim rukama pred poslednje kolo i kako ne bi zavisila od rezultata Crne Gore. I upravo se to i desilo nakon bravura Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.

Stojković je sa igračima gotovo istrčao čitavu utakmicu, a onda je usledila erupcija emocija i verovatno neverovatno olakšanje nakon pobede nad „sokolovima“. Piksi je ispružio ruke, a pomoćnici su mu odmah pali u zagrljaj kako bi proslavili ovaj trijumf.

Koliko je siguran Stojković u plasman dalje svedoči i ova izjava.

„Iako, matematički još ništa nije gotovo, za Crnu Goru? Za nas jeste, ali hajde. Treba verovati do kraja u svakom slučaju, najbolje da me Bugari sapletu, e, pa neće moći to…“, nema nikakvu dilemu selektor.

nova.rs