Stjepan Hauser otvorio dušu, progovorio o vezi s Jelenom Rozgom i otkrio šta ga je izluđivalo

Showbizz

Ispričao je i kada su se upoznali.

Violončelista Stjepan Hauser slovi kao jedan od najvećih zavodnika na našim prostorima, a jedna od poznatijih žena s kojom je bio u vezi jeste i Jelena Rozga. O njihovom odnosu progovorio je u jednoj HRT emisiji.

Stjepan se prvo prisetio kako je upoznao Jelenu.

„Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života i uvek ću našu saradnju imati u lepom sećanju. Upoznali smo se u ‘West Innu‘, bio je ‘Miss Universe‘. Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je sve krenulo“, otkrio je.

Dodao je da su ga nervirali tračevi koji su kružili. Naime, pričalo se da su oboje gej.

„To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živeli smo skupa dve godine“, rekao je.

Podsetimo, Hauser i Rozga bili su u vezi više od dve i po godine. Razloge o tome zašto su prekinuli tada su želeli da sačuvaju samo za sebe, a nagađalo se kako je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu „2Cellosa“ u Ljubljani u julu 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a pevačica je tada u intervjuima često isticala da bi volela da se ostvari u ulozi majke.

11.03.2017., Zagreb – U Areni Zagreb odrzan je koncert Olivera Dragojevica pod imenom Oliverovih 70. Jelena Rozga, Stjepan Hauser. “nPhoto: Tomislav Miletic/PIXSELL

 

zadovoljna.nova.rs